Един от приоритетите за Барселона е осигуряването на нов договор

...
Един от приоритетите за Барселона е осигуряването на нов договор
Коментари Харесай

На “Камп Ноу” на дневен ред е нов договор за Алба

Един от целите за Барселона е обезпечаването на нов контракт за титулярния ляв бек на клуба - Жорди Алба. Отговорните за задачата хора - генералния управител Пеп Сегура и техническия секретар Ерик Абидал към този момент работят интензивно за задачата, като концепцията на управлението е да предложи на юношата на клуба доста усъвършенствани персонални условия и той да преподпише до 2023 година. Сегашната му договорка изтича на 30 юни 2020 година.

Barcelona's proposal to Jordi Alba is to renew his contract with three years. That would keep him at the club until 2023, his current contract expires in 2020. [md] pic.twitter.com/fH32qr99Je
— Barça Centre (@barcacentre) November 28, 2018
29-годишният краен бранител се завърна в Барселона през 2012 година, седем години откакто бе напуснал “Ла Масия” и след три мощни сезона с екипа на Валенсия, в които прикова върху себе си вниманието на родния си отбор. Тогава каталунците заплатиха на “лос че” 14 милиона евро за правата на личния си кадър, а още с идването си в представителния отбор на Барса, Жорди се трансформира в доста значима част от състава.

Според информация на Mundo Deportivo обаче задачата за нов контракт няма да е лесна, тъй като към него интерес има от страна на други два огромни европейски тима - Ювентус и Манчестър Сити. Представителите на самия състезател са желали той да получи нов договор още през предходната година, само че в този момент не престават да са отворени към договаряния, като единственото изискване е финансовите индикатори на договорката да бъдат повишени по отношение на сегашните.

Workout in Eindhoven #PSVBarça pic.twitter.com/ySh9RIZpTs
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 27, 2018
Алба има общо 410 мача и 24 гола за Барселона и е спечелил 13 трофея на клубно равнище откогато е на “Камп Ноу”. Примера дивисион 13 кръг, събота 24 ноември  Атлетико Мадрид 1:1краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР