Един от приоритетите на Русия е да защитава интересите на

...
Един от приоритетите на Русия е да защитава интересите на
Коментари Харесай

Москва: Защитата на интересите на жителите на Приднестровието е приоритет за нас

Един от целите на Русия е да пази ползите на жителите на непризнатото Приднестровие и всички молби от страна на Тираспол се преглеждат с внимание от съответните съветски ведомство, съобщи Външното министерство в Москва, разяснявайки настояването на приднестровските управляващи за помощ от страна на Русия поради напън от страна на Молдова, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция. 

" Защитата на ползите на жителите на Приднестровието, на нашите сънародници, е един от целите ни. Всички молби постоянно се преглеждат с внимание от способените съветски ведомства ", съобщи формален представител на ведомството.

В декларацията, призната на конгрес на приднестровските депутати, се приказва за " обществен и стопански напън върху Приднестровието, който опонира непосредствено на европейските правила и подходи за отбрана на правата на индивида и свободната търговия ", отбелязва Ройтерс.

Според декларацията, представена от съветски медии, сепаратистките управляващи желаят от Москва " да предприеме ограничения за отбрана на Приднестровието в изискванията на усилване на натиска от страна на Молдова ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР