Един от претендентите за топ 4 в парламента е партията

...
Един от претендентите за топ 4 в парламента е партията
Коментари Харесай

Слави Трифонов няма ясна програма и политика, смята анализатор

" Един от кандидатите за топ 4 в Народното събрание е партията на Слави Трифонов - " ИТН ". Тя се отличава с това, че няма ясна стратегия и политика. Константни са единствено посланията, че няма да работят с редица партии.
Това декларира пред Novini.bg политологът Любомир Стефанов. Той направи забавен разбор и на останалите политически обединения.
 Минеков описа за срещата със Слави Трифонов, чака да ръководи държавно управление на Радев Минеков описа за срещата със Слави Трифонов, чака да ръководи държавно управление на Радев
Един от т.нар Отровно трио, което бе измежду основните уредници на антиправителствените митинги през лятото - проф. Велислав Минеков,...
Това са първите парламентарни избори, които Цветан Цветанов няма да провежда за ГЕРБ, само че всичко друго ще е обикновено. ГЕРБ вземат участие в избори от над 10 години, а умората се усеща, съобщи той по адрес на ръководещите.
Изборната интензивност ще повлияе на броя на партиите, които ще влязат в Народното събрание, както и какъв брой от тях ще са част от огромното съдружно съглашение.
Предстои обединението на Валери Симеонов и Веселин Марешки да се тества на терен. Коалицията ВОЛЯ и НФСБ има капацитет и прикрит избор, сходен на този на АТАКА преди години. Предложенията на двете партии са настояванията на всеки български жител - гратис опазване на здравето и медикаменти за деца и възрастни, както и растеж на минималните заплати, само че те са чист популизъм. Да не забравяме, че Симеонов има телевизия, а Марешки неповторимо районно наличие, заяви Любомир Стефанов.
Голямата изненада няма да е партията на Слави Трифонов, а резултатът на обединението сред ВОЛЯ и НФСБ, безапелационен бе политологът.
 Слави Трифонов с явен отговор на апела на Васил Божков за общи листи Слави Трифонов с явен отговор на апела на Васил Божков за общи листи
Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има подобен народ ” ще се яви независимо на изборите. Аз съм пореден човек и...
" Със сигурност имаше неприятно сюрпризирани от решението на Вътрешна македонска революционна организация да се явят независимо на изборите. Това обаче беше логически ход от страна на патриотите - те тестваха независимото си явяване на последните европейски и локални избори ", декларира още Любомир Стефанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР