Един от предполагаемите помагачи на атентатора от Сарафово - Хасан

...
Един от предполагаемите помагачи на атентатора от Сарафово - Хасан
Коментари Харесай

Нови разкрития за атентатора от Сарафово излязоха наяве

Един от хипотетичните помагачи на атентатора от Сарафово - Хасан Хасан, който е обвиняем по делото за атентата е обитавал 6 дни в фамилен хотел в Несебър, оповестява 24часа. Той се е записал там с американска шофьорска брошура, издадена на името Ралф Уилям Рико. Това стана ясно преди минути на изнесено съвещание на спецсъда в Бургас.

Ралф Рико наел дребна единична стая в хотела на 12 юли 2012 година Останал там 5 нощи, само че плащал ден за ден, постоянно в 9.00 часа сутринта, описа свидетелката Николинка Андреева, собственичка на хотела. Младият мъж имал тип на студент, висок към 1.70 м, с черни маслинови очи. Говорел добре британски, бил доста привлекателен и всяка заран излизал към 9.00 часа и се прибирал следобяд или вечер, описа още Николинка.

Понякога чужденецът, който се представял за американец от щата Мичиган, хапвал в ресторанта на хотела като наблягал на сьомгата, тъй като била обичаната му риба. " Винаги, когато излизаше от хотела, беше с раница на гърба, спортна като тези, които децата носят на учебно заведение. Тръгваше към автобусна спирка, на която стопират доста автобуси ", спомня си още собственичката на фамилния хотел.

В деня на атентата Рико излязъл към 9.00 сутринта, като преди този момент отново платил за нощувка. Към 14.00 часа се появил още веднъж, взел си багажа и споделил, че отпътува - първо за Варна, след това за София и оттова щял да лети. В стаята си не запомнил хавлиена забрадка и  шапка, стана ясно още от свидетелските показания на Николинка Андреева.

Още по тематиката четете тук
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР