Един от предпочитаните сайтове за прогноза на времето - ,

...
Един от предпочитаните сайтове за прогноза на времето - ,
Коментари Харесай

Sinoptik.bg с нова версия на безплатното приложение за Android и iOS

Един от желаните уеб сайтове за прогноза на времето -, част от портфолиото на „ Нетинфо “, пуска. Пълната функционалност на уеб страницата към този момент е налична в мобилната версия и дава оптимално улеснение на потребителите, които могат единствено с един клик на телефона да се осведомят за прогнозата за времето в над 80 000 местоположения по целия свят.

Забележителните преимущества на приложението го трансформират в желан избор за друг вид консуматори. Апликацията предлага подробна почасова прогноза за идващите 5 дни, която се актуализира на всеки час и по този метод дава оптимално точна информация за атмосферните условия. Друга основна секция, изключително комфортна за обмисляне при идни пътувания, е детайлната 10-дневна прогноза за времето освен у нас, само че и в разнообразни точки по света. А за тези, които избират видео формат, е налична опцията към този момент и през телефона си да гледат видеозапис с лицата от Времето на NOVA.

Познатите функционалности от уеб страницата - „ усеща се като ” температурна стойност, локациите за бърз достъп и синхронът сред изображение и положение на времето - още веднъж участват в обновената мобилна версия. В приложението ще намерите още Лунен календар и забавни вести, свързани с времето. В секцията „ Снимка на деня “, в която е показана определена фотография от редакторите, потребителите могат да станат „ кореспонденти “, като споделят свои истински естествени фотографии.

Всички тези улеснения, съчетани с оптимално лесния за потребление интерфейс, вършат приложението извънредно лесна и потребна за всеки, без значение къде се намира. Приложението разполага и с wiget-и за Android и iOS, с помощта на които може да следите времето от началния екран на вашия телефон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР