Един от последните свидетели по делото за смъртта на двете

...
Един от последните свидетели по делото за смъртта на двете
Коментари Харесай

Свидетел по делото за зверското меле до Кадиево се укривал с...

Един от последните очевидци по делото за гибелта на двете момчета Тошко и Виктор при зверското меле до Кадиево се укривал, научи " Марица ". Мъжът дълго време не е открит за призовка, макар че си е в бил в дома си в България. Призовката получил неговия наследник. Укриващият се обаче бил видян, след което е подаден сигнал в полицията. Така униформени от Стамболийски го намират на адреса, хващат го в крачка и му връчват персонално призовка за делото.

Заседанието ще стартира в 9 часа в Окръжния съд. Очаква се то да е последно и да има присъда за Петър Маринашки, карал БМВ-то ковчег, което се вряза в дърво и аргументи гибелта на двамата младежи. След минути би следвало да бъдат разпитани последните очевидци, Маринашки да даде пояснения финален, както самият той пожела, а магистратите да се произнесат.

Още преди 8 часа почернени близки се събраха пред Съдебната палата на кротичък митинг под надпис " Справедлива присъда за Тошко и Виктор ". Те са издигнали плакати, които приканват за съответно наказване за Маринашки. Тодор Бараков, бащата на починалия Тошко, изрази вяра в правосъдната система.

Свързани вести Развръзка на делото за зверското меле до Кадиево - в петък Още очевидци приказват за Маринашки и зверската злополука до Кадиево Потрес! Изтече ВИДЕО с изцепка на Маринашки, карал БМВ-то ковчег  Поискаха отново да мерят скоростта на БМВ-то ковчег от злополуката край Кадиево Година след нещастието: Близките на починалите Тошко и Виктор чакат справедливост
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР