Един от популярните екранни образи в последните години у нас ...

Един от популярните екранни образи в последните години у нас

Фурор в bTV: Емблематично лице от Капките обра парите на Б...

Един от известните екранни облици в последните години у нас е Георги Низамов. Той е част от менторите в хитовото предаване " Като две капки вода “ по Нова, където първо бе участник, а по-късно помагаше на имитаторите за театралното държание. 

Сега обаче Георги Низамов се появи в предаването " Стани богат “ по bTV и се показа извънредно сполучливо като си потегли със сумата от 10 000 лв..Той употребява първия си жокер чак на осмия въпрос, който е за сумата от 2000 лв.. Участникът бе запитан " Медальони с кой светец, прочут като Песоглавец, може да се видят в транспортните средства в Испания? “, а вероятните отговори бяха Свети Христофор, Свети Андрей, Свети Петър и Свети Франциск.

С помощта на публиката той уточни първия от тях и продължи напред, написа varna24.bg. 

После заключи като втора сигурна сумата от 3000 лв. и показа, че това се равнява на " едно присъединяване “.

" Как е същинското име на Граф Монте Кристо? “, попита водещият Михаил Билалов, а Низамов уточни като правилен отговор " Едмон Дантес “, който бе в " конкуренцията “ на Сирано дьо Бержерак, Жан Валжан и Рене д`Ербле.

На въпроса за 5000 лв. обаче артистът и артист " изгърмя “ останалите си два жокера.

" Какви животни са снимани в първия качен в Youtube видеоклип, озаглавен " Аз в зоопарка “? “, като изборът бе сред маймуни, мечки, жирафи и слонове.

Приятелят, на който Низамов се обади, не съумя да му помогне, след което той употребява и " 50/50 “, с помощта на което останаха последните два разновидността от отговорите. Участникът уточни " слонове “ и продължи към сумата от 10 000 лв..

Тук може да се каже, че Георги би трябвало да кандидатства за най-бързо дал отговор на въпрос за толкоз сериозна сума.

" От съветската дума защо произлиза псевдонимът, който Иосеб Джугашвили-Сталин избира през 1910 година? “, го попита Билалов, като разновидностите бяха стомана, дявол, резистентен и заплашителен.

Низамов незабавно се спря на стоманата, което се оказа правилно.

" Знам отговора, с помощта на просветителната система в България от преди 10 ноември 1989 година, когато учехме всичко за персони като Сталин “, показа с усмивка артистът музикант.

Последва 12-ия въпрос в предаването за 20 000 лв.: " За преподаването на какво е наказан да заплати санкция учителят Джон Скоуп през 1925 година в Съединени американски щати? “, а опциите бяха ядреният синтез, еволюцията, сферичността на земята и теорията за огромния гърмеж. Тук той не пожела да рискува и се отхвърли, тръгвайки си с 10 000 лв.. Извън играта Низама уточни " теорията за огромния гърмеж “, само че се оказа, че правилният е " еволюцията “.

Жоро показа, че посредством присъединяване в предаването си е сложил за цел да осъществя своя авторски мюзикъл, наименуван " Димитровградска рапсодия “

Източник: marica.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg