Един от пътните участъци, който трябва да облекчи най-сериозно трафика

...
Един от пътните участъци, който трябва да облекчи най-сериозно трафика
Коментари Харесай

Безкрайна мантинела превръща шофьорите в нарушители

Един от пътните сектори, който би трябвало да облекчи най-сериозно трафика в Пловдив - бул. " Северен ", стартира да основава проблеми на водачите още с първия си построен и работещ сектор. Отсечката от близо 1,6 км от моста на Адата до „ Брезовско шосе “ се оказа с непрекъсната мантинела по цялото си продължение, което ежедневно принуждава десетки пловдивчани, живеещи в " Гагарин ", които желаят да създадат противоположен завой към " Брезовско шосе ", да карат чак до самия завършек на правата, намиращ се до новото кръгово на Адата.

Голяма част от водачите обаче се оказва, че избират да употребяват платното за насрещно придвижване и да изминат няколко метра там, с цел да се включат към " Брезовско шосе ", вместо да карат още над километър до първото кръговото кръстовище.

Живеещи в региона споделиха пред " Марица ", че и пешеходците пресичат платното и прескачат мантинелата. Хората от квартала се надяват след стартирането на другите две прави (до " Карловско шосе " и улица " Победа " ) тези неуредици да бъдат решени.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР