Един от първите хитови и абсолютно зарибяващи оригинални продукции на

...
Един от първите хитови и абсолютно зарибяващи оригинални продукции на
Коментари Харесай

Ще има ли втори път вампири по НВО

Един от първите хитови и безусловно зарибяващи истински продукции на НВО беше вампирският сериал True Blood. Създаден от Алън Бол по романите на Шарлийн Харис, той беше гореща комбинация от вампирска драма, любовни истории, фентъзи и доста секс.
 Александър Скарсгаард в

Александър Скарсгаард в "Истинска кръв "

И не щеш ли Variety ни оповестяват, че каналът приготвя нов " Истниска кръв ", като изпълнителен продуцент още веднъж ще бъде Алън Бол. Не се знаят детайлности нито за сюжета, нито за актьорите, които ще се включат. Доколкото излиза наяве от Variety никой от истинския актьорски състав няма да взе участие.

Явно последното е по този начин, тъй като Ана Пакуин, които изпълняваше една от основните функции в първия " Истинска кръв " - на сервитьорката Суки, която се остави да бъде съблазнена от вампирския сексапил, изрази учудването си в Twitter. " За първи път слушам да това, " разяснява тя материал в The Hollywood Reporter.
 Ана Пакуин и Стивън Мойър в кадър от сериала

Ана Пакуин и Стивън Мойър в кадър от сериала

Още по-интересно се оказа, че и авторката на романите The Southern Vampire Mysteries Харис също научава от медиите за бъдещия сериал по книгите й. Докато чакаме да научим повече, истинските седем сезона на True Blood са налични за гледане в HBO GO.

Well, this is the first I'm hearing about this.
— Anna Paquin (@AnnaPaquin)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР