Един от основните претенденти за титлата на UFC в тежка

...
Един от основните претенденти за титлата на UFC в тежка
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Френският акцент не пречи на Нгану да бъде лошо момче

Един от главните кандидати за купата на UFC в тежка категория Франсис Нгану, влезе с гръм и тропот в организацията, нокаутирайки всичките си съперници, откогато направи дебюта си в Октагона в края на 2015-та година.

Нгану (10-1) е толкоз впечатляващ през последните две години, че президентът на UFC Дейна Уайт към този момент назовава французинът идната огромна звезда в тежка категория, макар нежният му, лек диалект, който въобще не подхожда на злокобното му показване в клетката.

"Харесвам Франсис Нгану. Мисля, че той би могъл да бъде идната огромна звезда в тежка категория. Слушай, когато си неприятно момче, езикът няма значение. Всичко е обвързвано с това по какъв начин се представяш... погледнете Андерсон Силва. Списъкът продължава и продължава. Всичко е въпрос на умения и показване ", съобщи Уайт.

Надяваме се, че главата на Нгану няма да избухне, когато той се изправи против най-тежкия си съперник до в този момент, някогашния ММА и кикбоксов първенец Алисър Овърийм, който ще се опита да повали "Хищникът " в UFC 218 този декември в Детройт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР