Един от основните претенденти на Ultimate Fighting Championship (UFC) в

...
Един от основните претенденти на Ultimate Fighting Championship (UFC) в
Коментари Харесай

Гайджи не се интересува от Макгрегър, иска Тони Фъргюсън

Един от главните кандидати на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория Джъстин Гайджи направи мощно усещане в дебюта си за организацията през юли, когато нокаутира Майкъл Джонсън във втория рунд на тяхната среща. Този уикенд Гайджи ще се изправи против някогашния първенец в лека категория Еди Алварес в UFC 218.

Победа за младока ще отвори доста по-добри благоприятни условия за него в лека категория на UFC. И с продължаващата неизясненост към първенеца в дивизията Конър Макгрегър, Гайджи е по-фокусиран върху опцията да се изправи против краткотрайния първенец Тони Фъргюсън.

"Честно казани, пукната пара не давам за проектите на Конър Макгрегър, тъй като това няма значение. Ако не печеля тази борба (с Алварес), аз даже не съм в тази картина. Така че съм напълно фокусиран върху Еди. Но в случай че победя, несъмнено желая да се удрям с Тони ", съобщи Джъстин Гайджи.

Но даже и с подготвени проекти за бъдещето, Гайджи не счита да се пази и даде обещание завладяваща борба, без значение нейния край.

"Той (Алварес) приказва за огромна борба, само че аз към момента мисля, че той ще се опита да ме смъкна на земята и да ме задържи там. Аз обаче съм и добър герой, тъй че би трябвало да се съсредоточа върху това и да го държа на страна, с цел да мога да го натрапвам с тежки юмруци и ритници. Не знам какъв брой пъти е бил нокаутиран, само че считам да направя тъкмо това ", добави още Гайджи.

"Предпочитам да изгубя, в сравнение с да не нокаутирам съперника си. Не желая да печеля скучно съдийско решение. Това е последното нещо, което желая. Това е невероятно. Или аз ще го нокаутирам, или той мене. Така се удрям аз ", безапелационен бе Джъстин Гайджи.

Събитието UFC 218 ще се организира в ранните часове на събота против неделя в "Little Ceasars Arena " в Детройт, Мичиган.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР