Един от основните играчи на Ботев (Враца) - Диего Фераресо,

...
Един от основните играчи на Ботев (Враца) - Диего Фераресо,
Коментари Харесай

Диего Фераресо: От четири мача срещу Левски взехме седем точки, оптимист съм

Един от главните играчи на Ботев (Враца) - Диего Фераресо, показа пред вестник " Мач Телеграф " упованията си за идната среща с Левски. Той съобщи, че в клуба има доста въодушевление и това е причина за положителното показване на терена. Бившият юношески национал на България към този момент е един от най-опитните в състава на Даниел Моралес и несъмнено е измежду водачите в него.
 Ботев (Враца) ще би трябвало да се оправя без Меси против Левски
Ботев (Враца) ще би трябвало да се оправя без Меси против Левски

Футболистът към момента е контузен и това ще е втори следващ мач, който ще пропусне

Какви са упованията ти преди мача с Левски?

- За мен ще бъде един от най-хубавите мачове, който може да се играе. Те са добър тим с добър треньор в лицето на Станимир Стоилов. За мен той е един от най-хубавите наставници в България. Него го познавам от времето, когато ми беше треньор в Литекс. Левски имат положителни футболисти. Притежават класни чужденци. Мисля, че може да вземем нещо от " Георги Аспарухов ". Изиграхме към този момент четири мача, а в тях взехме седем точки.

Има ли някакво терзание у вас, поради обстоятелството, че атмосферата на стадион " Георги Аспарухов " ще бъде още веднъж наелектризираща? Може ли това да ви се отрази?

- Не бих споделил. В тима си приказваме, че това е най-хубавият мач, който може да изиграем. Отиваме на " Герена ", където теренът е прекрасен. Стадионът ще е много цялостен. Там би трябвало да излезем и да играем футбол. Каквото се случи, това е. Излизаме и ще се борим до последно.

Равенството на " Герена " триумф ли ще бъде за вас?

- Честно казано, излизаме за трите точки. Искаме да вземем максимума от тази среща. Ако успеем ще бъде добре за нас, само че в случай че не можем ще се зарадваме и на равенството.

Успяхте ли да ги разучите?

- Да! Успяхме да се срещнем с техните мощни и слаби страни. В тима си разясняваме, че е направихме една добра подготовка през зимата. Сега има въодушевление и атмосфера в тима. Всичко е обикновено и започнахме да играем добре. За момента нещата вървят в вярната посока.
 Левски - Ботев (Враца) в мач от 23-ия кръг на efbet Лига
Левски би трябвало да затвърди възхода си против рисков конкурент

" Сините " одобряват на " Герена " Ботев (Враца)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР