Един от основните футболисти на Локомотив Сф Емил Виячки получи

...
Един от основните футболисти на Локомотив Сф Емил Виячки получи
Коментари Харесай

Локо Сф: Виячки е наказан за 3 мача, защото ни свири “честен“ съдия

Един от главните футболисти на Локомотив Сф Емил Виячки получи две санкции след дербито с Царско село /2:1 за локомотивци/. Намиращият се в отлична форма защитник бе осъден за две срещи първо за насъбрани 9 жълти картона, а за директния червен в края е лишен от спортни права за още един дуел.

Това значи, че Виячки ще пропусне и възможния бараж за влизане в елита, който Локо Сф евентуално ще се наложи да изиграе.

Изпълнителният шеф на клуба Бойчо Величков бе много внезапен в отговора си на въпроса за какво Виячки е осъден за три мача: „ Наказан е за толкоз, тъй като ни свири доста „ почтен “ арбитър /б.р. Ангел Ангелов/. Вдигна му пряк червен картон и по тази причина има спомагателен мач наказване. А Виячки бе повален от противник на тревата. Освен това още един наш състезател ще пропусне мача със Созопол – Здравко Димитров, тъй като вместо обективна дузпа, му подвигнаха втори жълт картон за несъществуваща симулация. А при започване на мача го удариха по ухото с лакът... “, показа Величков.

„ Ще имаме съществени проблеми в отбрана, защото и Бранеков е контузен, въпреки че ще се опитаме да го вдигнем на крайници. Изобщо не подценяваме нито мача със Созопол, нито този с Ботев в Гълъбово по-късно. Помним по какъв начин Созопол победи наскоро Ботев във Враца, без значение, че към този момент бе изпаднал. Гледаме единствено и само себе си, нито Ботев Враца, нито Царско село, нито Монтана. Само личната си игра. “

„ Благодарим особено на нашите почитатели за огромната им поддръжка в мача с Царско село. И по тази причина, и поради обстоятелството, че против Созопол в неделя от 18 ч. е последният ни домашен мач за сезона, ще пуснем свободен вход. Надяваме се оптимален брой почитатели да ни поддържат още веднъж “, добави Бойчо Величков.

Ситуацията на върха във Втора лига е инфарктна два кръга преди края. Води Ботев Враца с 58 т., пред Локо Сф и Царско село с по 57 и Монтана с 53. Предстои трагичен край на шампионата, в който ще бъде избран тимът, влизащ в Първа лига с директна промоция, и двата отбора, отиващи на баражи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР