Един от основните футболисти на Левски Георги Миланов се завърна

...
Един от основните футболисти на Левски Георги Миланов се завърна
Коментари Харесай

Миланов: Днешните 15 минути бяха много важни за мен, никога не съм губил мотивация

Един от главните футболисти на Левски Георги Миланов се завърна в игра след дълго лекувания на травма. Той се появи от аварийна пейка и записа 15 минути в контролата против Пирин по-рано през днешния ден.
 Левски би Пирин, Карачанаков с огромна нелепост, Левски би Пирин, Карачанаков с огромна нелепост, "сините " почитатели нахлуха и го изгониха от терена
" Тръпката е голяма и няма значение на какъв брой години си. Благодаря на всички треньори, на лекарския щаб, на почитателите. Положихa доста старания, с цел да се възстановя и се веселя, че стана по-бързо от упованията.
Имаше лек боязън в мен преди влизането ми в игра, само че в този момент се усещам доста благополучен от първия ми мач за годината.

Имах възприятието, че при влизането ми почитателите се израдваха повече, в сравнение с головете. Ще дам всичко от себе си да ги веселя в бъдеще. Не съм доста близо до формата, в която би трябвало да бъда. Няма периоди за това, във вторник също ще взема присъединяване в контролата.

Днешните 15 минути бяха доста значими за мен, да ме пречупят и да не мисля за контузията. Никога не съм губил мотивация. Стресиращи за мен бяха първите 24 часа след травмата, до момента в който схвана каква е степента.
За мен тимът е по-силен от есента и чакам добър старт на пролетния полусезон ", съобщи Миланов.

На Свети Валентин поведи с 1:0. За концепциите ще помогнем ние, мъжка взаимност, знаеш си. Виж тук нашите оферти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР