Един от основните акционери в Левски Константин Папазов налази Николета

...
Един от основните акционери в Левски Константин Папазов налази Николета
Коментари Харесай

Тити налази Николета, омайва я пред погледа на Божинов

Един от главните акционери в " Левски " Константин Папазов налази Николета Лозанова на трибуните на " Герена ", видя HotArena.

" Сините " играха с " Берое " и паднаха. Докато течеше срещата, Тити се присламчи до гаджето на вратаря Ники Михайлов. Той седна компактно до известната плеймейтка, без да съблюдава наредбите за наложително разстояние най-малко през седалка. Гукането сред Тити и НиЛо стартира към 78-ата минута на мача с " Берое ". По това време " сините " към този момент губеха първия си мач за сезона с 0:2. Явно безразличен от протичащото се на терена, баскетболният треньор стартира да натиска хубавицата и да й приказва омайно. В даден миг се видя по какъв начин Тити хваща с ръка рамото на Лозанова.

Всичко това се случи пред погледа на някогашния брачен партньор на моделката - Валери Божинов. Той е гласен да се върне за трети път в " Левски ", само че изгледа срещата от трибуните в бранш " А ". Плътно до него от двете му страни стояха и двете му деца - Валери-младши и Никол, която е точно от връзката му с Николета. Родствената колекция се допълваше още от сестрата на НиЛо - Велина, която бе с дъщеричката си.Любопитното е, че Лозанова се завръща на стадиона, откакто нейният обичан Ники М. още веднъж стана титуляр под рамките на вратата и даже получи капитанската лента в тима. Припомняме, че през целия минал сезон тя бойкотира мачовете на " сините ", защото статутът на гаджето й бе на дълбока запаса, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР