Един от охранителите на президента на САЩ Джо Байдън е

...
Един от охранителите на президента на САЩ Джо Байдън е
Коментари Харесай

Един от охранителите на Байдън е арестуван в Южна Корея за нападение -

Един от охранителите на президента на Съединени американски щати Джо Байдън е задържан в Сеул по обвинявания, че в нетрезво положение е нападнал южнокорейски жител ден преди идването на Байдън, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция. 

Охранителят, който е чиновник на министерството за вътрешна сигурност на Съединени американски щати, е бил арестуван нощес, откакто е взел участие в сборичкване за такси, заяви чиновник на корейската полиция пред Ройтерс. Това се е случило пред хотел " Гранд Хаят ", където се очаква да отседне Байдън.

Властите не разкриват името или по-подробна информация на арестувания. Южнокорейската телевизия " Чосун ", която първа заяви за ареста, сподели, че обвиненият, мъж на към 30 години, е бил задържан, откакто различен от гостите на хотела се обадил на полицията.

Американски представител оспори информацията, че мъжът е бил задържан и съобщи, че той единствено е " разследван " от южнокорейските чиновници. " Сикрет сървис " знае за случай отвън служебно време, в който са взели участие двама чиновници и може да съставлява евентуално нарушаване на политиката ", сподели представител на организацията, която дава отговор за защитата на американския президент.

" Двамата чиновници неотложно ще бъдат върнати назад на работните си места и ще бъдат пуснати в административен отпуск. Това не се отразява на идното пътешестване ", добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР