Един от обявените за най-достойни българи за 2018 година открадна

...
Един от обявените за най-достойни българи за 2018 година открадна
Коментари Харесай

Горчиво! Най-достойният българин открадна сърцето на най-красивата редакторка на BulNews, кметът на Враца одобри /снимки/

Един от оповестените за най-достойни българи за 2018 година открадна сърцето на една от най-красивите служителки на организация BulNews.bg! Тихомир Кръстев от „ Враца програмен продукт общество “ и редакторката Цветелина Пенчева си споделиха заветното „ Да “ през днешния ден в ритуалната зала в града под Околчица. Младото семейство бе венчано персонално от кмета на Враца Калин Каменов. За да документира щастливото събитие бе поканен топ фотографът Васко Врачовски.
Цвети и Тито са двойка от 2016 година Още тогава изследване на BulNews откри, че кандидат-зетят е образован и заслужен мъж. Както нормално, прогнозите ни се сбъднаха и бяха доказани персонално от премиера Бойко Борисов, който го разгласи за „ Най-достойния българин “.
Цвети пък от дълго време е потвърдила, че е почтено попълнение в екипа на осведомителния водач. Напълно предстоящо дългогодишният ни и изпечен кадър обра овациите в залата, като отчупи по-голямото парче от питата и изрично потвърди кой ще командва у дома!
За екипа на организация BulNews.bg остава да се радва, че към този момент има в тима си и програмист. Пожелаваме на младото семейство Кръстеви „ шокиращите “ и „ изключителните “ обстановки в живота им да са плод единствено на позитивни страсти, a когато „ нещо става “, то постоянно да е от обич!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР