Един от новите спонсори на Ферари - Peroni Nastro Azzurro

...
Един от новите спонсори на Ферари - Peroni Nastro Azzurro
Коментари Харесай

Спонсор издал трансфера на Хамилтън във "Ферари" още в сряда

Един от новите спонсори на " Ферари " - Peroni Nastro Azzurro 0.0%, е издал прехвърлянето на века във Формула 1 още в сряда, само че никой не го е забелязал. Веднага след подписването на контракта със " скудерията " производителят на бира е пуснал на уеб страницата си предметите, които може да се завоюват в неговата игра.

Там има дребна алена количка, която е с номер 44. Точно с този номер кара 7-кратният първенец Луис Хамилтън.

Часове по-късно гръмна и новината, че от 2025 година англичанинът се мести на " Маранело " с дълготраен контракт, както гласи известието на " Ферари ". Отделно той пусна голямо писмо, в което се изясни в обич на " Мерцедес " за 11-те години в този тим.

Хамилтън постоянно е имал едва място към италианската марка. Въпреки че кара за други тимове, той има два неповторими автомобила " Ферари ". Вярно, единият бе разрушен в злополука. Остана му обаче неповторимият модел LaFerrari, от който има създадени единствено 499 автомобила и цената му започва от 1 милион евро.

Още през 2007 година бащата на Луис - Антъни, който тогава бе управител на сина си, съобщи в изявление, че един ден той ще кара за " Ферари ". Реално преди преподписването на всеки контракт на водача с " Мерцедес " италианците са го търсили, с цел да го привлекат. До този миг обаче им е отказвал.

Стана ясно, че водачът е изненадал шефа си Тото Волф по време на обичайна им закуска преди началото на сезона, която вършат всяка година. Двамата били в кухнята на дома на боса на " Мерцедес " в Оксфорд, когато Луис му оповестил, че е задействал клаузата си за анулиране на контракта и от 2025 година се мести във " Ферари ". Волф останал като гръмнат.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР