Eдин от новаците в efbet Лига – Спартак Варна, представи

...
Eдин от новаците в efbet Лига – Спартак Варна, представи
Коментари Харесай

Ударно: Спартак Варна представи пет нови попълнения

Eдин от новаците в efbet Лига – Спартак Варна, показа цели петима нови. Двама от тях са юношите на Лудогорец – Илкер Будинов и Тихомир Димитров. Те ще играят като преотстъпени. Третият нов е украинецът Руслан Черненко, който за последно е бил в Ахробизнес Волочиск. Черненко е халф. Останалите двама са Божидар Васев, който идва от Миньор Перник и панамският национал Ромеш Ивей, който пък бе част от Етър.

Ето какво написаха „ соколите “ за петте си нови попълнения:

“Илкер Будинов е първото ново попълнение в състава на ФК „ Спартак” Варна за сезон 2022/2023 в Efbet лига. 21-годишният бранител е роден на 11 август 2000г. в Търговище. Той играе като десен външен, като умее добре да поддържа офанзивата. Будинов ще играе за „ соколите” като преотстъпен от ПФК „ Лудогорец” Разград, с контракт за период от една година. За последно младият футболист носи екипа на втория тим на ПФК „ Лудогорец” Разград. Ръководството на ФК „ Спартак” Варна пожелава триумф на Илкер Будинов в редиците на „ соколите” в Efbet лига! ".

"Тихомир Димитров е второто несъмнено попълнение в състава на ФК „ Спартак” Варна за сегашния сезон в Efbet лига. 22-годишният централен бранител е роден на 04.02.2000г. в София. През последния сезон Димитров бе съществена фигура във втория тим на ПФК „ Лудогорец” Разград. Освен за дублиращия отбор на Лудогорец, Тихомир Димитров е бил част и от академията на Левски София. Централният защитник е вторият футболист на Лудогорец, след Илкер Буднов, който идва при „ соколите” като преотстъпен за една година. Ръководството на ФК „ Спартак” Варна пожелава триумф на Тихомир Димитров с екипа на отбора в Efbet лига! ".

"Третото ново попълнение в състава на ФК “Спартак” Варна е Руслан Черненко. Роден е на 29.09.1992г., играе като халф. Играл е за Марек (Дупница), Арсенал (Киев), Десна Чернихив, Арсенал (Киев) и Ахробизнес (Волочиск). Договорът му със “соколите” е за период от 2г. Ръководството на ФК “Спартак” Варна му пожелава триумф с екипа на “соколите” в Efbet лига ".

"29-годишният полузащитник Божидар Васев ще укрепи “соколите” в Efbet лига през новия сезон 2022/2023г. Васев подписа със Спартак (Варна) контракт за период от 3г. За последно той носи екипа на Миньор (Перник). Във визитката му се открояват още тимовете на Славия (София), Ботев (Пловдив), Апоел Ако, Дунав (Русе), Хебър (Пазарджик) и Царско село. Роден е на 14 март 1993г. в Перник. Ръководството на ФК “Спартак”Варна му пожелава триумф и доста голове с екипа на “соколите”! ".

"Панамският халф Ромеш Ивей ще укрепи “соколите” при развръщането на отбора в Efbet лига през новия футболен сезон. За последно Ивей игра за “Етър”, а със Спартак подписа договор за период от 3г. 28-годишният Ивей стартира кариерата си от тима на Алианса (Панама Сити), след което минава в Индепендиенте де ла Чорера. Роден е на 14.07.1994г. Играе на позиция нападател. Ръководството на ФК “Спартак” Варна му пожелава триумф със синьо-бялата фланелка! ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР