Един от неуспелите в битката за концесията на Летище София

...
Един от неуспелите в битката за концесията на Летище София
Коментари Харесай

Ще има жалба срещу концесията на Летище София и в съда

Един от неуспелите в борбата за концесията на Летище София претенденти – Manchester Airports Group (MAG), ще апелира пред Върховния административен съд (ВАС). Това излиза наяве от публично прессъобщение на компанията.
Припомняме, че всички тъжби за разпределението на концесията бяха отхвърлени от Комисия за защита на конкуренцията.
" Офертата на MAG за ръководство на летището включва най-високата препоръчана инвестиция (от 1.5 милиарда евро), която е 2.5 пъти повече от тази на класирания преди всичко претендент. Визията на MAG за Терминал 3 е да сътвори емблематичен и заслужен за награди Терминал за България.Екипът на MAG поема уговорката да трансформира Летище София в районен хъб, подобрявайки доста свързаността посредством старта на директни връзки към далечни дестинации като Чикаго, Торонто и Шанхай. Компанията възнамерява и обезпечаване на директна съгласуваност на София с всички европейски столици, в това число и в Западните Балкани ", написа още в известието.
" Към момента сме изцяло съсредоточени в процеса по обжалване, тъй като имаме вяра, че има съществени правни пропуски и непълноти в процедурата и чакаме да представим проблема пред способените органи ", твърди Андрю Харисън, изпълнителен шеф на подразпределението " Летищни услуги " на MAG.
Кой завоюва концесията за летището - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР