Един от най-загадъчните закони на Вселената е законът на подлостта.

...
Един от най-загадъчните закони на Вселената е законът на подлостта.
Коментари Харесай

Законът на подлостта: Защо на добрите хора се случват лоши неща и как да променим това

 Един от най-загадъчните закони на Вселената е законът на подлостта. Изследователите изясняват за какво на положителните хора се случват неприятни неща и дават рекомендации, които ще оказват помощ да се заобиколи законът на подлостта и да се поеме надзор над протичащото се.

Много постоянно има обстановки, когато непредвидени компликации пречат на постигането на задачата. Законът за неприятния шанс важи за всички сфери на живота, от ежедневните дреболии, до сериозните въпроси.

Опашката вляво постоянно се движи по-бързо, колата се поврежда в най-неподходящия миг, батерията на телефона пада тъкмо преди значимо позвъняване, а преди виновна среща кафето се разлива по последната чиста риза.

В такива обстановки несъзнателно поражда въпросът: „ Какъв е този закон на подлостта? “ Изразът е хвъркат, само че какъв брой хора са се замисляли какво е това  закон на подлостта и за какво неприятни неща постоянно се случват на положителните хора? Може ли това да се промени? И в случай че е допустимо, тогава по какъв начин?

Законът на подлостта гласи: в случай че има риск да възникне някаква тягост, тя несъмнено ще се случи. Отбелязва се, че това предписание най-често визира тези, които прекомерно съществено се отнасят към проблемите и прекомерно тежко претърпяват неуспехите. Това води до загуба на витална сила и положително мислене.

Могат да се изброят голям брой житейски обстановки, които ревизират силите на положителните хора. Но експертите са уверени, че самият човек е отговорен за множеството си проблеми. Вселената изпраща препоръки, които хората просто не виждат и по тази причина получават разнообразни недоразумения и неприятности.

Възможностите ни са безкрайни и доста зависи от вътрешната ни конфигурация и отношение към живота. Законът на подлостта не е нищо повече от резултат от отрицателно мислене, безнаказаност, безпокойствие, ирационална паника и зацикляне на проблемите.

Законът на подлостта не е като закона на бумеранга. Всичко се случва заради това, че доста хора имат в главите си отрицателни стратегии: ниска самокритика, липса на убеденост в качествата си, съмнение към другите. Цялата тази вътрешна негативност притегля поредност от неуспехи към подобен човек. За да избегнете това, би трябвало да измененията своя светоглед и да практикувате положително мислене.

Как да заобикoлим закона на подлостта?

Снижете субективната значимост на събитията. Според психолози и езотерици законът на подлостта има толкоз мощно въздействие, тъй като е по-лесно хората да упрекват външни условия за своите проблеми, а не самите себе си: уволнени са от работа – отговорни са шефовете, а не личната им безнаказаност. Експертите споделят, че с цел да заблудите закона за неприятния шанс, би трябвало да се ръководите от правилото: животът се състои на 15% от събитията и на 85% от реакциите към тях.

Спомнете си и за силата на мисълта. Според езотеричните учения, Вселената е сензитивна към нашите стремежи, само че в случай че те са прекомерно мощни, настава срив и с цел да се уравновеси системата се изпращат разнообразни балансиращи условия.

Не на вятъра експертите предлагат да се намислят стремежи и след това да се пускат, без да се мисли за тяхното осъществяване. С този метод въздействието на закона на подлостта се свежда до най-малко.

Започнете да мислите положително. Спрете с смут да си мислите, че щастието не може да трае постоянно. Тревогата и безпокойството са отлични условия за активиране на „ закона на падащия сандвич “.

Да, никой не е застрахован от проблеми, само че в случай че от самото начало рисувате ужасни сюжети на събитията, тогава животът ви ще се състои от безкрайни компликации. Решавайте проблемите, когато зародят, без да ги предизвиквате съзнателно. И в случай че сега преминавате през сложен интервал, не забравяйте, че след черната линия постоянно идва бяла: проблемите не траят постоянно.

източник esoterica

Законът на Привличането: „ Колкото по-спокоен става човек, толкоз по- велики стават неговите триумфи! “

 

Законът на привличането, на пръв взор, наподобява обикновен. Подобното притегля сходно. Привличаме всичко това, за което мислим (искаме, усещаме, вярваме). А в действителност словото е най-мощното оръжие на цялата планета. Независимо…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР