Един от най-ярките и интересни играчи в “ Игри на

...
Един от най-ярките и интересни играчи в “ Игри на
Коментари Харесай

Ето я красивата бивша жена на Мартин-Елвиса от „Игри на волята“ и прекрасните му дъщерички (СНИМКИ)

Един от най-ярките и забавни играчи в “ Игри на волята “ тази година е предприемачът Мартин Николов, по-известен като Елвиса. Въпреки скандалната си популярност на плейбой (най-вече около връзката му с поп фолк-фурията Емануела), милионерът се осмели да си скапе комфорта на открито, да влезе в шоуто и да се подложи на куп ограничения. Това му завоюва в случай че не благосклонностите, то най-малко уважението на публиката. Но няма по какъв начин да му отречем, че има изострен разум и яки тактически ходове. Които му оказват помощ от ден на ден да се доближава към финала.

За Марто още при започване на „ Игрите ” се разбра, че е един от известните плейбои на София. Притежава верига от заведения за храна. А се оказва, че Емануела му е била най-голямата обич в продължение на доста години наред.

Само, че през този дълъг интервал Елвиса е бил фамилен. По това  време бил женен за хубавицата Гергана, от която имал дребна щерка.

 Елвиса и Гергана

 Елвиса и Гергана

Но откакто жена му схванала за изневярата с най-секси пайнерката не му простила и последвал бракоразвод. Марто оставил фамилното жилище на някогашната си половинка тъй като момиченцето му било едвам на 9 години. Самият Елвис има още една щерка и няма подозрение, че доста обича децата си.

 Мартин-Елвиса щерка

 Елвиса семейство

 Елвиса с дъщерите си

Двете дъщери на Елвиса

За връзката си с Емануела твърди, че когато не се обичали връзките им били токсични: „ И двамата сме огромни инати и с мега крепко его. Всеки искаше да командва другия и по тази причина не ни се получи ”

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР