Един от най-впечатляващите световни мюзикъли “Алиса в Огледалния свят” ще

...
Един от най-впечатляващите световни мюзикъли “Алиса в Огледалния свят” ще
Коментари Харесай

Мюзикълът Алиса в Огледалния свят за пръв път у нас

Един от най-впечатляващите международни мюзикъли “Алиса в Огледалния свят” ще бъде осъществен за пръв път на българска сцена. С амбициозната задача са се заели „ Бон-Бон Мюзик “ и техните надарени дребни реализатори.

Придобили кураж след големия триумф на мюзикъла родно произвеждане „ Котешката банда”, който към този момент повече от година се играе на сцената на “Сити Марк Арт Център”, както и из цялата страна, екипът одобри огромното предизвикателство по романа на на Луис Карол.

В “Алиса в огледалния свят” ще вземат присъединяване над 50 деца сред 4 и 15-годишна възраст от трупата на „ Бон-Бон “, които ще пеят, танцуват и ще бъдат основни артисти в спектакъла. Част от тях, които са възпитаници в НМУ “Любомир Пипков”,ще свирят в камерния състав на оркестъра, който ще извършва музикалния акомпанимент къмпродукцията онлайн.

Режисьор на “Алиса в огледалния свят” е Бисерка Колевска - лауреат на доста влиятелни интернационалните награди. Хореограф е Жасмина Стоянова, а вокални педагози са Рози Караславова, Яна Балева и Елизабет Нешева.

Премиерата на “Алиса в огледалния свят” ще е на 14-ти и 15-ти март още веднъж в „ Сити Марк Арт Център “, като до края на 2019-та са планувани общо 12 представления. За феновете на това изкуство се възнамерява и турне из страната.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР