Един от най-влиятелните наркобосове в света Атила Йондер, издирван на

...
Един от най-влиятелните наркобосове в света Атила Йондер, издирван на
Коментари Харесай

Тикнаха в затвора един от най-влиятелните наркобарони в свет...

Един от най-влиятелните наркобосове в света Атила Йондер, търсен на интернационално равнище, беше хванат в Испания вследствие на следствие на турската полиция. Наркобаронът Йондер беше докаран на летището в Истанбул от Мадрид, столицата на Испания, с постоянен полет на турските авиолинии. 

 АА

Отделът на Интерпол-Европол към Генералната дирекция по сигурността издаде червен бюлетин за Атила Йондер, който се търси като дезертьор по обвинявания в „ Създаване на незаконна формация “, „ Трафик на опиати и стимуланти “ и „ Фалшифициране на публични документи ".

Разследване на турската полиция откри, че Йондер може да се намира в западноевропейски страни. Отдел Интерпол-Европол комуникира със звената на Интерпол в съответните страни. Благодарение на откритата ефикасна връзка наркобосът беше хванат в Испания и предаден на полицейското ръководство в Истанбул.

Йондер, който беше изваден от самолета от полицейски екипи, беше отведен в полицейското ръководство на летището в Истанбул.

Задържаният мина през медицински обзор и по-късно беше отведен в спомагателната обслужваща постройка на съда в Газиосманпаша в Истанбул.

Окончателната присъда му беше прочетена и той бе изпратен в пандиза.

 АА

Министърът на вътрешните работи Сюлейман Сойлу поздрави турската полиция за ареста на Атила Йондер. 

„ Един от най-важните наркобосове в света, търсен с алена бюлетина, беше задържан в съдействие с Испания и доведен в Турция “, показа турския вътрешен министър Сюлейман Сойлу в Туитър.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР