Един от най-великите нападатели в историята - Роналдо, сподели очакванията

...
Един от най-великите нападатели в историята - Роналдо, сподели очакванията
Коментари Харесай

Феномена: Неймар трябва да заслужи мястото си в историята

Един от най-великите нападатели в историята - Роналдо, показа упованията си за това до каква степен може да стигне Бразилия на Мондиал 2022. Феномена е на мнение, че “селесао ” разполага с всичко належащо с цел да победи с купата и има вяра, че Неймар ще бъде огромният водач на отбора по пътя към трофея. 

“Тите прелестно знае по какъв начин би трябвало да играе тимът. Той е отличен треньор. Според мен това е най-хубавият състав на Бразилия от 2002 година. Момчетата са готови кондиционно и се влагат оптимално в тренировките и мачовете. Срещу Швейцария беше по-трудно, в сравнение с против Сърбия. Мисля, че в елиминациите тимът ще играе още по-силно ”, разяснява Роналдо. 
 Феномена: Неймар ще бъде под максимален напън за Световното състезание Феномена: Неймар ще бъде под максимален напън за Световното състезание
“В Бразилия не обичаме изненадите във футбола. Тимът ни е друг без Неймар. Той е моторът на състава. Дано травмата не му попречи да покаже най-хубавото от себе си в решаващите мачове. Неймар е естествен гений. Милиони по света му се възхищават. От него и от националния тим се чакат победи и красива игра. Само шестата звезда на екипите би направила от неймар легенда за поколенията. Той би трябвало да бъде запомнен като един от най-големите футболисти, а не като подобен, който почитателите проклинат ”, сподели още феномена.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР