Един от най-великите актьори на нашето време Ал Пачино, се

...
Един от най-великите актьори на нашето време Ал Пачино, се
Коментари Харесай

Ал Пачино се оказа със сериозна българска връзка в обкръжението си

Един от най-великите артисти на нашето време Ал Пачино, се оказа със сериозна българска връзка в обкръжението си. Мениджърът на изигралия паметните функции Тони Монтана и Майкъл Корлеоне е женен за българка. Майкъл, който движи уговорките на Ал Пачино, даже е фен на българската ракия, стана ясно от Кирил Евтимов, който показа за своето запознанство с него в подкаста " Фактор ".

Кирил напълно инцидентно се срещнал с артиста и с мениджъра му в Лос Анджелис, написа bg-voice.com. " Минахме около къщата на Ал Пачино с един другар и просто погледнах през оградата. Казах си, че това не може да е Ал Пачино, тъй като изглеждаше доста млад. После се поогледах и ми стана ясно, че е тъкмо той. Разменихме си 2-3 приказки.

Дойде неговият управител и като разбра, че сме българи, незабавно се усмихна. Оказа се, че неговата жена също е българка, и ни сподели: " Понеже сте българи, ще го попитам дали вероятно ще желае да се види с вас. Но ние се прибрахме през вчерашния ден от чужбина и е малко изтощен ".

Тогава очевидно е приказвал с Ал Пачино, тъй като след това ни потърси отново: " Извинявайте, доста е изтощен и желае да си почива ". Седмица по-късно ни изпрати по една картичка с подпис от Ал Пачино. Моят дори към този момент го сложих в рамка ", споделя с усмивка Кирил Евтимов.

А не след дълго двамата с Майкъл скрепили другарството си и на чаша ракия. " Няколко месеца по-късно се видяхме с Майкъл в българското бистро в Лас Вегас. Беше дружно с жена си и с щерка си. Надявам се, живот и здраве, някой ден да имам опцията да се видя и с Ал Пачино.

За да му кажа, че е най-великият артист ", споделя Кирил.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР