Един от най-важните футболисти на Интер през второто десетилетие на

...
Един от най-важните футболисти на Интер през второто десетилетие на
Коментари Харесай

Интер бетонира една от звездите си до 2021 година

Един от най-важните футболисти на Интер през второто десетилетие на ХХI век ще подпише чисто нов контракт до 2021 година - вратарят Самир Ханданович се е съгласил да обвърже бъдещето си с “нерадзурите” за още четири сезона, като ще получава по 3 милиона евро на година, осведоми “Гадзета дело спорт”.

Ако Ханданович извърши до дъно контракта си, ще стане четвъртият най-лоялен голкипър в историята на Интер. 33-годишният словенец е на “Джузепе Меаца” от 2012-а насам, като цялата му кариера на практика е минала в Серия “А”. Той дойде през 2004-а в Удинезе, а прекара чартърен в Тревизо, Лацио и Римини.

Pagliuca on Handanovic: " I definitely think that he will surpass my record. " pic.twitter.com/KtZTNwEXNa
— FN (@FansNerazzurri) September 22, 2017
Ханданович е прочут с умеенето си да избавя дузпи, като сега има 23 отразени удара от бялата точка в Серия “А”, като в исторически проект изостава единствено от някогашния пазач на “нерадзурите” Джанлука Палиука - 24. Разликата е, че Палиука е с по-нисък % на успеваемост - 26% (24 от 91), а Ханданович е с 33% (23 от 70).
Samir Handanovic is just one save away from being all time leader in penalty saves in Serie A. Current leader is Pagliuca with 24 saves. pic.twitter.com/z0rLQl4Qx3
— FedeNerazzurra (@_FedeNerazzurra) September 22, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР