Един от най-важните акценти при новата iPhone 15 серия на

...
Един от най-важните акценти при новата iPhone 15 серия на
Коментари Харесай

Galaxy S23 Ultra vs iPhone 15 Pro Max - кой е по-здравият телефон

Един от най-важните акценти при новата iPhone 15 серия на Apple е титаниевата рамка, която е непокътната екстра за Pro моделите.
 iPhone 15 и изказванията, че устройствата прегряват
Проблемите с iPhone 15 не престават - прегрява ли новият модел

Ето какво знаем все още

Аргументът за нововъведението е, че титанът прави устройствата по-леки и по-здрави, само че последното изказване неотдавна бе сложено под въпрос.

Популярният YouTuber PhoneBuff организира тестово съпоставяне на Galaxy S23 Ultra с iPhone 15 Pro Max, с цел да ревизира дали усъвършенстваното титаниево тяло на последния предлага някои преимущества в действителния живот.
 Снимка 636309

След рухване с по тил от височината на човешката талия, гърбът на iPhone се чупи с необятни пукнатини към гърба на стъклото.

При същия тест Galaxy S23 Ultra претърпява доста по-малки пукнатини около ръбовете.

Въпреки титаниевото тяло, iPhone наподобява се оправя по-зле от Galaxy S23 Ultra, който има алуминиева рамка и Gorilla Glass Victus 2 отбрана начело и откъм гърба.
 Снимка 636306

При изпускане върху един от ръбовете на устройството титаниевата рамка на iPhone даже основава искра при конфликта с бетонната плоча.

Титаниевата рамка е относително непокътната, само че алуминиевата рамка на Galaxy S23 Ultra се оказва леко деформирана.

Голямата разлика обаче е, че задното стъкло на iPhone е почнало да пада след този тест.

В третия тест смарт телефоните, при който телефоните са изпуснати с екрани надолу, екраните и на двата телефона са се напукали доста, само че Galaxy S23 Ultra се оправи малко по-зле заради извития си екран.
 Снимка 636307

Въпреки това и двата телефона са не престават да действат съвършено, а четецът на пръстови отпечатъци в екрана на Galaxy S23 Ultra също остава функционален.

След последния рунд на теста за рухване, в който и двата телефона са изпуснати от по-висока точка, Galaxy S23 Ultra излиза със същите вреди като при предходния тест за рухване, само че iPhone 15 Pro Max остава с още по-натрошено стъкло начело и откъм гърба.

След осредняване на точките от всичките четири кръга на теста за рухване, Galaxy S23 Ultra печели теста, макар че разполага с алуминиева рамка.
 Samsung Galaxy Z Fold 5, JerryRigEverything и какъв брой здрав е новият сгъваем смарт телефон
Това ли е най-здравият сгъваем смарт телефон

Впечатляващо представяне

Така че не наподобява, че има някаква забележителна действителна изгода от съществуването на исполин, най-малко с внедряването на Apple.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР