Един от най-уважаваните рефери в света на смесените бойни изкуства

...
Един от най-уважаваните рефери в света на смесените бойни изкуства
Коментари Харесай

Сериозна глоба чака Конър Макгрегър

Един от най-уважаваните рефери в света на смесените бойни изкуства Марк Годардъм излезе с изказване в обществените мрежи за снощния скандал със суперзвездата на UFC Конър Макгрегър, който се разигра на ММА събитие в Дъблин.

Amazing #BellatorMMA debut by @SBG_Ireland's...@Relentlessward! #Bellator187 @TheNotoriousMMA pic.twitter.com/LNq1uK4TAp
— Bellator MMA (@BellatorMMA) November 11, 2017 " Работя с честност, убеждения и полезности. Светът на смесените бойни изкуства има надълбоко място в живота ми и аз съм късметлия, че работя това толкоз дълго време. Семейството преди всичко. Всичко останало на второ. Респект ", се споделя в изказването на Марк Годардъм.
 Конър Макгрегър влезе в клетката на Bellator и едвам не се сби с рефера @@@
Припомняме, че малко откакто съотборника на Макгрегър в " SBG Ireland " Чарли Уорд реализира победа над Джон Редмънт с нокаут в първия рунд, ирландецът влезе в клетката, с цел да отпразнува успеха със своя другар.

 Конър Макгрегър влезе в клетката на Bellator и едвам не се сби с рефера @@@

Съдията Марк Годардъм бе избутан от ирландеца и даже бе шамарасон от него. В отговор на това реферът с цялостно право съобщи на Макгрегър да се разкара от клетката. Ноложи се намесата и на гардовете.

Очаква се на ирландската суперзвезда да му бъде наложена сериозна санкция за своеволията, които си разреши да направи в Bellator 187.

 Конър Макгрегър влезе в клетката на Bellator и едвам не се сби с рефера +7
ГАЛЕРИЯ - ТУК!!!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР