Един от най-уважаваните актьори в Холивуд, един от любимите актьори

...
Един от най-уважаваните актьори в Холивуд, един от любимите актьори
Коментари Харесай

„Истината е, че ти не си за всички и не всички са за теб“. Цитати на Антъни Хопкинс

Един от най-уважаваните артисти в Холивуд, един от обичаните артисти на английската кралица, това е необикновено харизматичният Антъни Хопкинс. Той е над 80, само че както преди е към момента влюбен себе си. Хопкинс от дълго време не трябва  да потвърждава нищо на никого. А и не го прави, той просто споделя житейската си мъдрост. И в думите му има огромна доза истина…

„ Най-ценното нещо, което имате, е вашето време и сила, защото и двете вещества са лимитирани. Когато осъзнаете това, стартирате да разбирате за какво толкоз се притеснявате да прекарвате време с хора, които крадат силата ви.

Когато започнете да се борите за щастлив, забавен живот, не всеки ще бъде подготвен да ви последва. Това значи, че би трябвало да оставите хората, които не са подготвени да ви съпровождат.

Истината е, че ти не си за всички и не всички са за теб.

Пуснете хората, които не са подготвени да ви обичат. Това е най-трудното и значимо нещо, което ще би трябвало да извършите в живота. Спрете да водите сложни диалози с хора, които не желаят да се трансформират. Спрете да се мотаете с хора, които не се интересуват от вашето наличие.

Знам, че инстинктът ви е да вършиме всичко належащо, с цел да спечелите признанието на другите, само че това е подтик, който краде вашето време, сила, психическо и физическо здраве.

Направете живота си безвредно леговище, където допускате единствено „ съвместими “ хора. Вие не носите отговорност да убеждавате хората да стават по-добри. Не е ваша работа да съществувате за хората и да им отдавате живота си.

Единственото ви обвързване е да осъзнаете, че вие ​​сте стопанин на ориста си. Вие заслужавате същинско другарство, обвързаност и пълноценна обич.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР