Един от най-успешните водачи на ГЕРБ в Пиринско,Стоян Стоев от

...
Един от най-успешните водачи на ГЕРБ в Пиринско,Стоян Стоев от
Коментари Харесай

Важно! Лидерът на ПП ГЕРБ Ст. Стоев в обръщение към санданчани: Няма да участвам в изборите за парламент! Мисията ми е тук в ОБС, където да браня интересите Ви

Един от най-успешните водачи на ГЕРБ в Пиринско,Стоян Стоев от Сандански, направи послание към съгражданите си, в отговор на многочислените питания дали ще се кандидатира за депутат в наближаващите избори. Стоев стимулира безапелационно решението сизащо няма да взе участие в кандидат-депутатската листа, убеден,че двамата кандидат-депутати от града, уважаваният експерт -д-р Андрей Миладинов и Георги Георгиев, са почтени да влязат в конкуренцията и да донесат добър избирателен резултат. Ето какво написа в страницата си Стоян Стоев:

Идват избори .
Благодаря на всички, които в последните дни ми се обаждат и пишат. Благодаря за положителните думи и за доверието!
Заради всички вас съм задължен да го кажа ясно и изрично - няма да вземам участие в изборите за народен парламент.
Вярвам, че значимите борби са тук - в Сандански. Много малко хора останахме същинска съпротива против все по-порочното ръководство на общината ни.
Затова най-важното за мен е да бъда в локалния парламент и да продължа да върша всичко по силите си, с цел да се опълчва на порочните схеми, които са го обхванали.
В този миг бих приел единствено нови провокации, които няма да ме отдалечат от идеята Сандански!
Резултатите от предишните парламентарни избори ми дават убеденост, като общински координатор още веднъж да предложа народния представител Георги Георгиев и Д-р Андрей Миладинов да бъдат претендентите на Сандански в листата на ГЕРБ за Област Благоевград!
Сигурен съм в триумфа!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР