Един от най-успешните турски сериали в южната ни съседка е

...
Един от най-успешните турски сериали в южната ни съседка е
Коментари Харесай

„Опасно изкушение“ приключва

Един от най-успешните турски сериали в южната ни съседка е към своя край.

Самата Еда Едже, която извършва ролята на Йълдъз, удостовери новината.

След земетресението в Турция Еда поде акция за подкрепяне на хората, провеждана от продуцентската компания Med Yapım, стояща зад реализацията на „ Опасно прелъщение “.

Тя обясни, че акцията не би трябвало да се схваща неправилно и ясно даде да се разбере, че това не е опит да се популяризира сериалът.

Във видеообръщение Еда разгласи следното: Ако някой пояснява това като реклама на „ Опасно прелъщение “, това е финален сезон! Вече стигнахме края на пътя и снимаме последни 10 епизода. Правим това и сме признателни на всички, няма друга причина. Тази година в действителност се сбогуваме… “

Думите на Еда разочароваха върлите почитатели на сериала и потвърдиха, че екипът няма да го удължава повече.

„ Опасно прелъщение “ се излъчва в Турция от 2018 година всяка понеделник вечер и държи постоянни рейтинги години наред.

По последна информация планът ще завърши през месец май със 175 истински епизода.

Припомняме Ви, че Шеввал Сам (в ролята на Ендер) пожела да напусне хитовата сага в края на пети сезон, само че продуцентът я убеди да остане, с цел да завършат уместно историята.

Севда Ергинджи (Зейнеп), която напусна драмата в края на втори сезон, също се завърна при започване на финалния шести сезон и ще остане в него до края, дружно с Еда Едже и Шеввал Сам.

Други артисти, които не престават да вземат участие от началото до момента, са Мелиса Доу (Асуман), Баръш Айтач (Джанер) и Серкан Руткай Айъкьоз (Емир).

Можете да видите видеото, в което Еда удостоверява финала на „ Опасно прелъщение “ по-долу…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР