Един от най-успешните ни продуценти успя да остави всички без

...
Един от най-успешните ни продуценти успя да остави всички без
Коментари Харесай

Маги Халваджиян призна, че Кремена го е заплашила с ликвидиране: Вижте защо…

Един от най-успешните ни продуценти съумя да остави всички без думи с самопризнание от персоналния си живот. Едва ли има някой, който се съмнява, че Маги Халваджиян е безспорен телеманиак. Все отново малко хора биха предположили какъв брой тъкмо е луд по телевизионното изкуство и отговорът е, че е толкоз доста, че скоро е щяло да му коства извънредно скъпо.

Стана ясно, че Маги има 12 тв приемника в дома си, а пристрастеността му го е карала да желае да добави още към „ сбирката “ си. Тогава се е намесила неговата жена Кремена, която е споделила стоп на желанията му.

Той добавя, че гледа телевизия със пристрастеността, с която и основава продукция. Поискал да постави още един тв приемник в беседката, с цел да може да следи какво се случва на дребния екран даже, когато релаксира там. Тогава жена му се е намесила и е настояла да остави най-малко едно свободно място в дома им.

Видният арменец показа също по този начин, че няма метод да не успееш, когато правиш нещо с цялата си пристрастеност.

В предаването на Деляна Маринова той показа, че се е замислил над себе си, когато Джуди го е назова „ прочут мъж “. Тогава Маги е осъзнал, че към този момент не е 18 годишно момче, за какъвто се приема и би трябвало да осмисли обстоятелството, че към този момент е мъж.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Маги Халваджиян продуцент арменец телеманиак кремена халваджиян Джуди Халваджиян Деляна Маринова телевизори new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР