Един от най-успешните ни български модели е пострадалото момиче при

...
Един от най-успешните ни български модели е пострадалото момиче при
Коментари Харесай

Топ моделка е пострадалата в катастрофата с Дивна

Един от най-успешните ни български модели е потърпевшото момиче при злополуката, породена от поп изпълнителка Дивна на 12 март.

Това оповестиха от „ Интермоделс “.

20 - годишната Кристин Илиева е с тежки фрактури на двата крайници и разкъсвания на десния крайник. Първата животоспасяваща интервенция е осъществена още на 12.03 няколко часа след злополуката в УМБАЛ доктор Георги Стански от доцент Тодоров в град Плевен. След това е преместена във Военно-медицинска академия, където екип от експерти за грижи за нея.

Общото положение на моделката все още е положително, само че заради тежките фрактури и разкъсванията на единия крайник момичето е сложено в барокамера.

Следващата седмица и предстоят още интервенции.

Прогнозите не са изключително приятни и се чака цялостното и физическо възобновяване да продължи най-малко година.

Кристин Илиева е един от най-успешните ни модели. В момента е лице на пролетно-лятната сбирка на TWINSET и на новия мирис на испанския бранд TOUS.

През зимата пък бе лице на немския колос New Yorker. Изключителен експерт с голям капацитет и благоприятни условия за развиване в стилния отрасъл. Работи с едни от най - огромните организации по света. Всички сме шокирани от случилото се и се молим бързото и възобновяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР