Един от най-успешните ни актьори зад граница Юлиан Костов ще

...
Един от най-успешните ни актьори зад граница Юлиан Костов ще
Коментари Харесай

Юлиан Костов идва с две премиери

Един от най-успешните ни артисти зад граница Юлиан Костов ще показа кино лентата „ Син на друга майка “ (Another Mother’s Son) във Варна по време на фестивала „ Любовта е полуда “. Това ще е навръх рождения му ден 25 август, оповестяват от пресцентъра на Фестивалния и конгресен център.  %d1%8e%d0%bb%d0%b8%d1%8f%d0%bd-%d0%ba%d0%be%d1%81%d1%82%d0%be%d0%b2

Актьорът е варненец, който живее от 8 години във Англия и снима там. За кино лентата „ Син на друга майка “ той се явява на кастинг със стотици претенденти и е определен за основната роля. След като я печели, отслабва с 10 кг и задържа тежестта си до края на фотосите. Биографичната драма показва историята на Луиза Гулд, която се развива по време на Втората международна война в окупирания от нацистите остров Джърси. Лу приема един избягал съветски военнопленник /Юлиан Костов/ и го крие по време на войната.
Освен „ Син на друга майка “, още един премиерен план на Костов ще бъде прожектиран на 26-тото издание на фестивала. В късометражния шпионски екшън трилър „ Разговорът “, Юлиан играе Сам Куентин – отстранен американски разузнавач, считан за мъртъв, който желае да бъде оставен на мира.

В трилъра Костов самичък прави всичките бойни подиуми и каскади, в това число скок от 4,5 метра. Филмът „ Разговорът “ е в публична селекция на 8 фестивала в Европа и Калифорния, където Юлиан е номиниран за най-хубав артист в LA Live Film Fest и Independent Shorts Awards също в Ел Ей.

Екшън трилърът е с истинска музика от различен българин – сполучливият композитор зад граница Марио Григоров, който прави музиката и на „ Син на друга майка “, откъдето двамата се познават.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР