Един от най-успешните кино продуценти в България, Борислав Чучков, ще

...
Един от най-успешните кино продуценти в България, Борислав Чучков, ще
Коментари Харесай

Борко Чучков влиза в сериала „Господин Х и морето“

Един от най-успешните кино продуценти в България, Борислав Чучков, ще забележим като артист в следващия епизод на „ Господин Х и морето " на следващия ден вечер. Въпреки, че е приключил актьорско майсторство, Борислав избира пътя на продуцента и дружно с брат си Виктор, основават „ Чучков Брадърс ".
„ Рядко стоя пред камера и го върша единствено за планове, които одобрявам. Това е и първото ми присъединяване в сериал и се надявам на феновете да им хареса и да ги усмихна. Приех поканата на Димитър Гочев незабавно, тъй като харесах концепцията, сюжета, а и няколко дни във Варна лятото не са за изпускане ", споделя Борислав Чучков, който е и продуцент на най-новия български филм - „ Снимка с Юки ", тръгващ по кината от 05 април.

Освен появяването на новия воин, на следващия ден вечер феновете ще видят по какъв начин господин Христов ще би трябвало да се измъкне от неловката обстановка с трите майки в жилището му. Ще успее ли да ги скрие една от друга или тайната му ще излезе нескрито? И още, Абаджиев ще провежда неочакван открит урок, с цел да злепостави „ финландската система ", само че най-неочаквано Хамелеонът ще получи изненадваща поддръжка. Кой ще се застъпи за учителя и за какво в последна сметка Абаджиев ще напусне поста си в учебното заведение, ще стане очевидно в новия епизод на престъпната комедия „ Господин Х и морето " на следващия ден вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР