Един от най-успешните дуети в България Павел и Венци Венц

...
Един от най-успешните дуети в България Павел и Венци Венц
Коментари Харесай

Мистерия с раздялата на Павел и Венци Венц

Един от най-успешните дуети в България Павел и Венци Венц към този момент е в историята.

Мистерия е обаче какво тъкмо ги накара да теглят чертата. 

Венци Венц пусна своя първи солов план след формалната разлъка със театралния му сътрудник Павел и не крие, че се усеща задоволен от метода, по който започва независимата му кариера.

Новата му ария се назовава “Давам ” и е първият му независим план. “Тази нощ, в 4 сутринта, видях, че сме създали 100 000 гледания, на чисто нов канал в YouTube ”-  похвали се той в студиото на “Тази заран ”, съобщи Блиц.

Музикалният дует Павел и Венци Венц взеха решение да се разделят и неотдавна оповестиха това публично. Новината провокира цялостен взрив измежду меломаните, а обяснението на изпълнителят е:

“Продължаваме да се чуваме. Били сме дружно и в положително, и в неприятно. Причините да се разделим са доста – стопански, персонални, от тук до Луната и обратно… ”

Категоричен е обаче, че двамата не са се карали и показва: “Израснахме дружно като актьори и обществени облици. Не сме се карали, в действителност. Правя тази безапелационна стъпка, към този момент съм с бизнес и опит зад тила си, млад родител с две деца, с цел да положа фундаментитер на един нов млад актьор, който ще върви постепенно, малко по малко напред. Както сте привикнали да казвате Павел и Венци Венц, по този начин ще свикнете и единствено с Венци Венц ”.

То даде висока оценка за своята досегашна музикална половинка и акцентира: “Павел за мен е икона, един от най-хубавите продуценти в България. Но мисля да стартира корав хардметъл интервал ”.

Желанието на Венци Венц е да покаже себе си като един нов актьор, “който от тук нататък стартира да върви постепенно ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР