Един от най-успешните чужденци в Левски и голям любимец на

...
Един от най-успешните чужденци в Левски и голям любимец на
Коментари Харесай

Саша Симонович: Вярвам в преценката на Стоилов, Левски може да се пребори за Топ 3

Един от най-успешните чужденци в Левски и огромен любим на „ сините “ почитатели Саша Симонович е безапелационен, че тимът на Станимир Стоилов има късмет да се пребори за място в Топ 3 и да играе в Европа това лято. Сърбинът, който със фамилията си избра да остане в България след края на кариерата си и последователно търси все по-добра реализация като треньор, пожела здраве и позитивни страсти освен на левскарите, само че и на всички футболни почитатели през 2022 година.

„ Време е да стартират да ни се случват повече хубави неща. Вярвам, че ще е по този начин. Много е мъчно да се разяснява Левски сега, тъй като интервалът е подобен. Когато няма мачове, единствено хората в кухнята са наясно с някои процеси. Със сигурност съм оптимист и още преди време споделих, че Мъри, Сираков и Боримиров са верните хора за клуба и им имам цялостно доверие, че ще съумеят да го преведат през този сложен интервал. Когато няма задоволително средства, най-важното е да не се позволяват неточности на всички равнища. Специално за представянето на терена от значимо значение ще е селекцията. Вярвам на преценката на Станимир Стоилов и в случай че е уцелил с новите попълнения, сигурно тимът може да се пребори за място в Топ 3 още в края на сезона. Нормално е да си пожелаваме успех за Купата на България, само че действителната класа и стойност на един тим се виждат най-много в шампионата. Шест точки закъснение от Черно море и Ботев не са толкоз доста. Славия не мисля, че ще удържи преднината си до края на сезона. Отборът на Загорчич играе добре, само че ми се коства, че Левски има класата да е преди него в шампионата. Пожелавам си мощен старт против Локо Пд, който ще даде значимо самочувствие и мотивация за още по-голяма поддръжка от страна на почитателите в идващите дуели. С изключение на няколко поста не мисля, че дори ЦСКА има кой знае какво предимство. Въпросът е футболистите, които сега са в Левски, да покажат нужната форма и да защитят и своето добро име, и това на тима, за който имат достойнството да играят “, безапелационен е Симонович.

„ Не мисля, че би трябвало да се разяснява като нещо отрицателно това, че още веднъж се притеглят чужденци. В тима в този момент има задоволително качествени български футболисти, само че с тези запаси в клуба мъчно ще се привлекат положителни момчета от други тимове в шампионата. Ако бразилците и това момче, което взе участие на шампионата за Купата на Африка, паснат, конкуренцията в състава ще се усили и това ще подсигурява повече победи, ще видите! Мъри е кадърен да извлича максимума и от младите и е податлив на самообладание, когато вижда, че някой работи съществено и желае да се развива. Видяхте какво се случи и с Билал Бари, който в края на есента даде известни очаквания. Важно е в този момент и той да продължи да се развива, а не да се връща отново крачка обратно. Чух, че се е прибрал след празниците с известни функционални проблеми и ще го глобяват. Това не приказва добре за равнището му на професионализъм. Явно до момента е бил в надалеч по-малки клубове и му е нужно време да осъзнае какво тъкмо се желае от всеки футболист на Левски “, добави Саша пред „ Мач Телеграф “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР