Един от най-успешните български модели Нора Шопова е новият водещ

...
Един от най-успешните български модели Нора Шопова е новият водещ
Коментари Харесай

Моделът Нора Шопова замени Деси Банова като водеща на Прогнозата за времето

Един от най-успешните български модели Нора Шопова е новият водещ на Прогнозата за времето.

„ Да бъда част от фамилията на NOVA за мен е сбъдната фантазия, поемам това ново предизвикателство с доста предпочитание и съм щастлива да бъда част от този превъзходен екип‘‘, споделя Нора.

Нора се причислява към Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като водеща на Прогнозата за времето, на мястото на едно от обичаните лица на NOVA Деси Банева, която също остава част от екипа на малкия екран и ще продължи да работи по тематиките, с които се е занимавала и до момента – климатичните промени, екология и метод на живот.

НОРА ШОПОВА НА КОРИЦАТА И В ЕЖЕДНЕВИЕТО (СНИМКИ)

Нора е приключила „ Право “ в Университета за национално и международно стопанство и има богат опит като модел в България и чужбина. Снимала е фотосесии за едни от най-големи фешън списания – GRAZIA, Harper’s Bazaar, Elle и е първата българка, украсила два пъти корицата на стилната библия Vogue.

Във видеото вижте Нора в първия и ден като водещ на Прогнозата за времето

Работи с организации в Северна Америка, Европа и Азия и е имала задължения в най-големите фешън столици – Ню Йорк, Париж, Лондон, Токио. Участвала е в акции за редица огромни марки в целия свят, в това число Германия, Мексико, Съединени американски щати и Дания.

Носител е на премията “Жена на годината “ на списание GRAZIA в категория Мода през 2014 година, а списание Forbes я включва в класацията „ Топ 70 на българските звезди “ за 2015 година

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР