Един от най-успелите родни бойци в света на смесените бойни

...
Един от най-успелите родни бойци в света на смесените бойни
Коментари Харесай

Багата тренира с най-добрите от най-добрите в UFC

Един от най-успелите родни бойци в света на смесените бойни изкуства, Благой Иванов - Багата, наподобява се готви на високи обороти за своя дебют в Ultimate Fighting Championship (UFC), който ще се състои на 14-ти юли в американския град Бойси, а негов конкурент ще бъде именития бразилец и някогашен първенец в тежка категория Жуниор Дос Сантос.

След като Багата направи няколко тренировки с някогашните кандидати за купата Францис Нгану и Рой Нелсън, българската горделивост очевидно е решила да вдигне равнището на конкуренцията и в този момент тренира с някогашния първенец в тежка категория Кейн Веласкес и с сегашния първенец в полутежка категория Даниел Кормие.

Именно Веласкес е може би боецът, който най-добре познава Дос Сантос, защото един път загуби купата си от него, само че в следствие съумя да го победи в други два шампионски дуела. Мексиканецът е изкарал близо час в клетката със Сантос и това без подозрение е плюс за Благой.

Що се отнася до Даниел Кормие, надали има смисъл да обясняваме кой е той. "Ди Си " е сегашен първенец на UFC в полутежка категория, а идното лято ще се опита да стане първенец и в тежка категория. На 7-ми юли в Лас Вегас той ще се изправи против първенеца при най-тежките, Стипе Миочич, който към този момент има четири отбрани на колана (най-много в историята на UFC) и няма загуба от 2014-а година.

Ако Багата успее да надделее над войник от ранга на Жуниор Дос Сантос, той без подозрение ще влезе най-малко в Топ 10 на ранглистата в тежка категория, а след още две-три срещи може да го забележим и в дуел за купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР