Един от най-твърдите противници на носенето на предпазни маски -

...
Един от най-твърдите противници на носенето на предпазни маски -
Коментари Харесай

Един от най-големите противници на носене на маска в САЩ е с коронавирус

Един от най-твърдите съперници на носенето на защитни маски - републиканският губернатор на Тексас Грег Абът, се оказа с позитивен тест за ковид. 63-годишният Абът е изцяло имунизиран, написа БГНЕС.

Резултатите от теста идват ден откакто Абът е посетил обществено събитие на закрито, на което никой не е носил маска. Губернаторът " е провеждал ежедневни проби и през днешния ден е първият позитивен резултат от теста ", се споделя в изказване на неговия представител Марк Миньор.
 След забележка за маска: Нападнаха с бокс жена в градския превоз След забележка за маска: Нападнаха с бокс жена в градския превоз
Жена е с тежка контузия на главата, откакто е пребита от ром в рейс 111 в Люлин. За случая описа синът на потърпевшата. Тя...

" Губернаторът ще се изолира в имението си и ще продължи да тества всекидневно ", се споделя в изказването и се прибавя, че Абът получава лекуване с коктейл с антитела.

Абът е " в положително здраве и сега не изпитва никакви признаци ", се споделя още в изказването. Стана ясно и, че брачната половинка му към този момент не е инфектирана.

Абът е един от най-големите съперници в Съединени американски щати против заповедта за носене на маски против КОВИД. Тексас забрани на локалните управляващи в южния щат на Съединени американски щати и на всички институции, които получават обществени средства, да постановат условия за имунизация.

" Губернаторът Абът сложи личната си републиканска политика пред публичното здраве от първия ден ", написа в Twitter някогашният претендент за президент на демократите и някогашен кмет на Сан Антонио Джулиан Кастро, дружно с видео от акцията на Абот на събитие на закрито Републиканска партия в понеделник вечерта с десетки хора без маски.
 РЗИ извади статистика за инфектираните с ковид в София, които са се ваксинирали РЗИ извади статистика за инфектираните с ковид в София, които са се ваксинирали
От всички имунизирани против ковид до момента в София, единствено 0,06% (т.е. 332) са се заразили с ковид. Това съобщи шефът на РЗ...

" Този вирус се популяризира като пожар в Тексас, в това число измежду децата. Надявам се, че губернаторът в този момент преразглежда възбраната си за условията за маски в учебните заведения ", сподели Кастро в обособен туит.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР