Един от най-тежките и одумвани ремонти в Пловдив, този на

...
Един от най-тежките и одумвани ремонти в Пловдив, този на
Коментари Харесай

Най-после и добра новина за ремонта на ул. „Даме Груев”

Един от най-тежките и одумвани поправки в Пловдив, този на ул. „ Даме Груев ” продължава със противоречиви темпове. От през днешния ден още едно кръстовище е затворено за придвижване – това с ул. „ Охрид ” повода е замяна на колектор. Очаква се краткотрайната организация на придвижването да бъде за неповече от 10 дни.
Прочетете още
В същото време от другия завършек на улицата – откъм надлез „ Родопи ” се вижда оживление. Събота и неделя от компанията реализатор в лицето на „ Парсек груп ” са форсирали сектора сред надлеза и „ Братя Бъкстон ”. Там към този момент са подредени бордюрите, като се чака до края на седмицата да стартира и асфалтирането. Отсечката би трябвало да бъде пусната за придвижване към 5 април.

Останалите действия обаче ще се забавят. Както неведнъж TrafficNews писа се чакат две решения за реконструкцията на улицата. Първата е обвързвана с бутането на къщите към ул. „ Тодор Александров ”, а другата е индексация на контракта.  Второто деяние се чака на сесията на Общинския съвет на 6 април, като влизането в действие да е от 20 април.

Неизвестна е обаче обстановката към бутането на къщите, където не престават делата във Върховния административен съд.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР