Един от най-търсените аксесоари за лаптоп е преносимият монитор. Открихме

...
Един от най-търсените аксесоари за лаптоп е преносимият монитор. Открихме
Коментари Харесай

Утроете недвижимото пространство на екрана на вашия лаптоп с много намалени преносими монитори преди деня на Amazon през октомври 2023 г.

Един от най-търсените аксесоари за преносим компютър е портативният екран. Открихме селекция от портативни монитори, които сега се продават преди разпродажбите на Prime Big Deal Days. Цените на тези портативни монитори освен са изкусително ниски, само че и съответните им разграничителни качества и интегрирани функционалности са фантастични.

Свързани: Как избираме нашите артикули

Една от най-хубавите покупко-продажби за портативни монитори, които открихме, е за . Продава се за $250 (обикновено $350). Устройството, което би трябвало да имате, е идеално за работа с всевъзможен вид бизнес приложения, игри или поточно видео наличие.

$250 в Amazon

Независимо дали търсите независим портативен екран, който се нарежда в профил на вашия преносим компютър, подобен, който се прикрепя към вашия преносим компютър, или алтернатива, която прибавя два спомагателни монитора към вашия компютър, Amazon понижи цените на куп портативни монитори с разграничителна дарба 1080p, 2K и 4K. За да научите повече за най-новите портативни монитори и по какъв начин можете да се възползвате от потреблението на подобен, вижте нашите най-хубави портативни монитори за преносими компютри през 2023 година.

Най-добрите покупко-продажби за портативни монитори в Amazon

Никога не е имало по-добро време да удвоите или даже утроите своята недвижима повърхност на екрана - което може фрапантно да увеличи вашата работливост, до момента в който употребявате преносим компютър. Независимо от дизайна или разграничителната дарба на портативния екран, който търсите, има пари, които да спестите тъкмо в този момент преди разпродажбите на Amazon Prime Deal Days.

1080p независим портативен екран: Asus ZenScreen MB14AC: $190 (17% отстъпка)

Ето 14-инчов (1920 x 1080 пиксела) портативен екран, който предлага 1080p резолюция с повърхнина срещу отражения и 60Hz периодичност на освежаване. ZenScreen предлага съответствие 16:9 и оптималната бляскавост от 250 нита. Включва се във всеки преносим компютър благодарение на възложен USB Type-C кабел и може да се употребява както в пейзажен, по този начин и в портретен режим. Към монитора е включен предпазен похлупак, който служи и като стойка. Можете също да го свържете към статив благодарение на вградената стойка.

Защо харесваме Asus ZenScreen MB14AC: Този екран е с размери 12,79 x 8,19 x 0,44 инча и тежи 1,3 паунда, което го прави извънредно елементарен за превозване вашата съществуваща чанта за преносим компютър.

$190 в Amazon

2K независим портативен екран: Dopesplay 2K портативен екран: $170 (15% отстъпка)

2K портативен екран е превъзходен за игри. Тази съответна алтернатива от Dopesplay е 16-инча (2560 x 1600 пиксела) с 60Hz периодичност на освежаване, HDR и 100% sRGB поддръжка. Дисплеят има матово покритие, което доста понижава отраженията и спомага за обезпечаване на акуратност на цветовете. Той предлага съответствие на страните 16:9 и се свързва към всеки преносим компютър посредством USB Type-C или HDMI кабел.

Защо харесваме портативния екран Dopesplay 2K: Този портативен екран е с дебелина единствено 0,19 инча. Тежи 2,58 паунда и се предлага със защитно покритие, което служи и като стойка.

$190 в Amazon

4K независим портативен екран: Dragon Touch 4K Portable: $226 (25% отстъпка)

За някой, който постоянно редактира фотоси или видеоклипове в придвижване или желае да предава поточно видео наличие в 4K (3840 x 2260 пиксела) резолюция, този 15,6-инчов портативен екран от Dragon Touch демонстрира ярки и детайлни графики и предлага 60Hz периодичност на освежаване. Мониторът може елементарно да се употребява за игри (благодарение на поддръжката на FreeSync) или всяко друго приложение, което включва нуждата да виждате точни цветове и рискови елементи.

Този портативен екран Dragon Touch 4K поддържа HDR и 100% sRGB, съчетаем е с VESA и има вградени стерео високоговорители. Предлага зрителен ъгъл от 178 градуса и оптималната бляскавост от 300 нита. Включен е предпазен цвят, който служи и като стойка.

Защо харесваме портативния екран Dragon Touch 4K: Дебелината му е единствено 0,34 инча и тежи 1,7 паунда. Въпреки че е извънредно портативен, ​​той предлага зашеметяваща 4K резолюция.

$226 в Amazon

Прикачен портативен екран: Duex Lite New Mobile Pixels портативен екран: $245 (18% отстъпка)

Някои портативни монитори се изправят сами (или използвайте предоставена стойка), само че не се свързват физически към портативен компютър. Има някои, като портативния екран Duex Lite New Mobile Pixels, който се свързва към гърба на портативен компютър и по-късно се плъзга, когато е належащо. Това е версията за 2023 година на портативния екран на компанията. Той предлага 12,5-инчов екран, който е съвършен за портативни компютри с вграден екран сред 12 и 15 инча.

Този портативен екран работи с преносими компютри или MacBook с Windows и се свързва благодарение на USB Type-C кабел. Устройството прибавя единствено 1,3 паунда към тежестта на вашия портативен компютър, само че добре усилва неговата повърхност на екрана, когато това в допълнение пространство на екрана е належащо за многозадачност.

Защо харесваме Duex Lite New Mobile Pixels портативен екран: Мониторът остава прикован към вашия портативен компютър и може елементарно да се извади и употребява, когато е належащо.

$245 в Amazon

Многоекранен портативен екран: двойни портативни монитори Teamgee: $330 (11% отстъпка)

За отдалечения служащ, който се нуждае от опцията да извършва няколко задания по едно и също време от портативен компютър, Дизайнът на двойния портативен екран Teamgee ще помогне за доста повишение на продуктивността. Потребителите получават преимуществото на два спомагателни 14-инчови LCD, 1080p екрана, които се свързват към преносим компютър посредством USB Type-A, USB Type-C или HDMI връзка. Това решение за няколко монитора предлага интегрирана стойка и има вградени двойни стерео високоговорители. Най-подходящ е за портативни компютри с 13- до 17-инчов екран.

Системата с двоен екран се прикрепя към гърба на съществуващия екран на вашия преносим компютър. Двата спомагателни екрана могат да се плъзгат настрана, когато са нужни. Всеки екран може да се върти до 180 градуса, с цел да предложи идеалния ъгъл на гледане. Цялото устройство тежи единствено 2,1 паунда. Ако ще употребявате тази конфигурация на монитора с MacBook, имайте поради, че тя не е съвместима с MacBook процесорите 2020 M1 или 2022 M2 на Apple.

Защо харесваме двойните портативни монитори Teamgee: Двата спомагателни монитора оферират оптималната бляскавост от 300 нита, периодичност на освежаване 60Hz, съответствие на страните 16:9 и оферират съответствие на контрастност 1000:1.

$330 в Amazon

Преносим екран с огромен екран: 17,3-инчов портативен екран Arzopa: $280 (7% отстъпка)

С размери 16,5 x 10,6 x 2 инча и тегло от 3,46 паунда, това 17,3-инчовият екран е малко по-голям от множеството портативни монитори, само че остава много елементарен за превозване и се настройва за секунди. Когато се употребява с вашия преносим компютър, ще се възползвате от огромен екран, който предлага 1080p (1920 x 1080 пиксела) разграничителна дарба с 60Hz периодичност на освежаване и съответствие 16:9. Той може да се свърже с вашия компютър благодарение на USB Type-C кабел. Този екран Arzopa може да се употребява в пейзажен или портретен режим и има конфигурация за повтаряне, разширение и втори екран, тъй че елементарно се приспособява към вашите потребности.

Защо харесваме 17,3-инчовия портативен екран Arzopa: Ще се възползвате от извънредно огромен екран, който е елементарен за носене и който фрапантно усилва наличната ви повърхност на екрана. Подобно на всички показани тук портативни монитори, той се зарежда от вашия портативен компютър и поддържа plug-and-play. Това значи, че не е нужен специфичен програмен продукт или драйвери за потреблението му.

$280 в Amazon

OLED портативен екран: Innocent портативен екран: $250 (28% отстъпка)

Този Innocent портативен екран предлага ослепителен и ослепителен OLED екран с резолюция 1080p, тъй че без значение дали играете игри, стриймвате видео, редактирате фотоси или употребявате монитора за проявление на друго графично интензивно наличие, това, което виждате, ще наподобява впечатляващо. 15,6-инчовият екран предлага периодичност на освежаване от 60 Hz, време за реакция от 1 ms и може да се свърже с вашия портативен компютър посредством USB Type-C или HDMI кабел.

Това, което виждате показано на екрана, ще употребява 100 % DCI-P3 цветова гама, дружно с контрастно съответствие 100 000:1 и аспектно съответствие 16:9. HDR се поддържа, тъй че можете да очаквате да видите точни и детайлни цветове. Максималната бляскавост е 400 нита.

Защо харесваме портативния екран Innocent: Мониторът тежи единствено 1,6 паунда, пълен е единствено 0,27 инча и се настройва за по-малко от 15 секунди. Може елементарно да се транспортира в съществуващата ви чанта за преносим компютър или куфарче.

$350 в Amazon

Кога са Amazon Big Deal Days?

Разпродажбите на Amazon Big Deal Days събитие (известно също като октомврийски Prime Day) стартира в среднощ PT (3:00 сутринта ET) ) във вторник, 10 октомври и продължава до сряда, 11 октомври 2023 година

Какво друго се продава по време на Amazon Big Deal Days?

По време на Amazon Big Deal Days разпродажбите събитие, ще намерите и огромни отстъпки във всички отдели на Amazon, включително дом, техника, кухня, фитнес и доста други. Това е идеалното време да започнете (и евентуално даже да завършите) своето празнично извършване на покупки, без да се постанова да се справяте с тълпите от Черен петък и подаръците, които желаете да купите, да бъдат разпродадени. Ще намерите оферти за багаж и за вашите ваканционни пътувания.

Трябва ли да сте главен член, с цел да пазарувате предложения на Prime Big Deal Days?

Докато някои от най-хубавите Amazon Офертите на Prime Big Deal Days са извънредни за Prime или само с покана, също по този начин ще има доста покупко-продажби, които са отворени за всички купувачи. Така че даже и да нямате участие в Amazon Prime, ще има налични предложения за вас.

Ако обаче желаете да пазарувате най-хубавите предложения, ще желаете да се регистрирате за 30- дневен безвъзмезден експериментален интервал на Amazon Prime. Членството в Prime коства $14,99 на месец или $139 на година и включва достъп до Amazon Prime Video (Футбол в четвъртък вечер) и редица други страхотни преимущества.

Присъединете се към Prime

Кои други магазини организират конкурентни ранни разпродажби за Черен петък?

Опитните купувачи знаят, че всяко от събитията на Amazon Prime Day предлага идеалното време да намерите десетки хиляди известни артикули на ликвидация от Amazon, в това число някои на най-ниската им цена за годината. Въпреки това, доста други известни онлайн търговци и търговци на дребно, като Walmart, Target, Best Buy и даже обичаните ви универсални магазини, като Macy's, всички са склонни да започват разпродажби едновременно или към същите дати като дните на Amazon Big Deal.

48-часовата флаш ликвидация на Best Buy се организира на 10 октомври и 11 октомври, същите дни като дните на Prime Big Deal Days на Amazon. Ваканционната ликвидация на Walmart ще се организира от 9 октомври до ок. 12.

Разпродават ли се продуктите в ликвидация по време на Amazon Big Deal Days?

Обзалагате се, че се разпродават – и от време на време нещата се разпродават в границите на часове. Ако видите нещо на ликвидация, което желаете да получите по време на разпродажбата на Amazon Big Deal Days, поръчайте го незабавно. Често количествата са лимитирани. След като даден артикул бъде разпродаден на продажната цена, Amazon не постоянно ще възобнови запасите незабавно и когато възобнови запасите, продажната цена евентуално няма да бъде препоръчана.

Могат ли артикули, закупени от Amazon по време на Amazon Big Дните на договорката да бъдат върнати?

Освен в случай че категорично не е посочено в описанието на продукта или покрай бутоните „ прибавяне в количката “ и „ купете в този момент “, че продуктът, който се предлага в продажба, е дефинитивна продажба или не предстои на връщане, Amazon постоянната политика за връщане на този артикул ще бъде спазена.

От дясната страна на описанието на продукта в Amazon, тъкмо под бутона „ купете в този момент “ (и където написа „ доставя се от и се продава от “), потърсете заглавието, което споделя „ връща “.

Ако в текста се споделя „ дава отговор на изискванията за връщане, възобновяване на средства или подмяна в границите на 30 дни от приемането “, това е политиката за връщане, която ще бъде спазена. Възможно е обаче да носите отговорност за заплащането на противоположна доставка до Amazon, в случай че не оставите продукта като Whole Foods или Kohl's, който приема някои връщания от Amazon.

Най-добрите предложения през октомври Prime Day в Amazon за извършване на покупки в този момент

Нямате самообладание да стартират Prime Big Deal Days? Експертите по извършване на покупки в CBS Essentials наблюдават най-хубавите предложения в Amazon сега. Вижте нашето отразяване на Prime Big Deal Days по-долу.

Черният петък идва при започване на тази година. Какво би трябвало да знаете за проектите на Amazon, Walmart и Target Сделките единствено с предложения на Amazon Prime Big Deal Days към този момент са отворени за регистрации и можете да получите до 60% отстъпка
Разпродажбата на Walmart Holiday Kickoff стартира в този момент. Ето по какъв начин можете да спечелите най-хубавите предложения

Най-добрите предложения за технологии през октомври Prime Day за извършване на покупки в този момент

Намерихме ненадминати отстъпки за чисто нови технологии на Apple преди разпродажбата на Amazon Prime Big Deal Days
Най-добрите слушалки покупко-продажби преди Amazon Prime Big Deal Days: Спестете от Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds и още Apple AirPods са с огромна отстъпка преди октомврийската ликвидация на Amazon Prime Day Най-добрите предложения за смарт часовници на Amazon преди Prime Big Deal Days: Спестете от Apple Watches, Гугъл Pixel Watch и още Най-добрите предложения за таблети в Amazon преди Prime Big Deal Days: Спестете от Apple iPads, Samsung Galaxy таблети и други Най-добрите предложения за Amazon Prime Day от началото на октомври за Apple iPads, които можете да получите тъкмо в този момент. Сега е моментът да спестите доста от Apple MacBook, преди Amazon's Октомври Prime DayAmazon преди малко разкри някои големи отстъпки за смарт тв приемници преди разпродажбата на Prime Big Deal Days Ексклузивно за член на Amazon Prime: Вземете договорка за Kindle Scribe преди Amazon Prime Day 2 Всеки е победител с тези покупко-продажби за преносими компютри за игри на Amazon преди Prime Big Deal Days

Най-добрите предложения за жилища през октомври Prime Day, които да пазарувате в този момент

Намерихме някои невероятни предложения за прахосмукачки за роботи в Amazon преди Prime Big Deal Days
Най-добрите предложения за матраци на Amazon Prime Day 2023: Вземете най-високо оценени матрак единствено за $250 Вземете скърцащи чисти подове за по-малко с тези предложения за роботизирани мопове от началото на октомври Prime Day Няма да намерите по-добри покупко-продажби за багаж Samsonite от тези преди октомврийския Prime Day на Amazon Dewalt, Ryobi, Milwaukee и други марки принадлежности се продават в Amazon в навечерието на Prime Big Deal Days Бормашина, скъпа, бормашина! Спестете до 45% от принадлежности на Dewalt преди октомврийския Prime Day на Amazon Направете своето съвършено лате за по-малко с най-хубавите предложения за кафе и еспресо в Amazon преди Prime Big Deal DaysНай-добрите предложения за съдове и кухненски уреди Ninja на Amazon преди Prime Big Deal Дни ликвидация Най-добрите предложения за мебели в Amazon преди Prime Big Deal Days Ние сме захласнати от тези предложения за фритюрници на Amazon преди разпродажбата Prime Big Deal Days
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР