Един от най-талантливите играчи в елита Джак Лисауски постигна първа

...
Един от най-талантливите играчи в елита Джак Лисауски постигна първа
Коментари Харесай

Джак Лисауски изхвърли Бингам от Световното първенство


Един от най-талантливите играчи в елита Джак Лисауски реализира първа победа в главната скица на Световно състезание, откакто в профил първенеца от 2015-та година Стюарт Бингам с 10-7 в мач от първия кръг на шампионата в Крусибъл.

26-годишният англичанин показва отлична акуратност от далечно разстояние и постоянен брейкбилдинг, с цел да стигне до подобаващ триумф, въпреки че опитният Бингам не позволяваше на противника си да се откъсне в резултата с повече от три фрейма разлика. "Това е страхотна победа за мен. Стюарт е печелил този шампионат и е един от най-хубавите играчи в света, тъй че това демонстрира, че играта ми се усъвършенства. Много е мъчно да играеш тук, в случай че не си привикнал, само че минаха пет години от последното ми присъединяване и този път се оправиха много по-добре", разяснява Лисауски, който дебютира в Шефийлд през 2013-та година, когато взе единствено три фрейма против Али Картър. Англичанинът, който осъществя два сенчъри брейка и още четири серии от 50 и повече точки, ще се изправи против Джон Хигинс или Тепчая Ун-Но на осминафиналите.

Бингам се трансформира в четвъртия международен първенец, изнемощял още в първия кръг в Крусибъл тази година, откакто с конкуренцията към този момент се простиха Марк Селби, Греъм Дот и Шон Мърфи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР