Един от най-старите и силно утвърдени митове е, че мъжете

...
Един от най-старите и силно утвърдени митове е, че мъжете
Коментари Харесай

Как мъжете от различните зодии изразяват чувствата си

Един от най-старите и мощно одобрени легенди е, че мъжете нямат усеща. Макар от време на време да наподобява по този начин, истината е, че мъжете показват възприятията си по доста разнообразни способи, които може да не са познати на някои дами.
Най-вероятно множеството от вас са  преживели връзка, при която вие и вашият сътрудник не поддържате връзка по един и същи метод. Може да сте общували ясно, като сте употребявали думи, до момента в който той е употребявал езика на тялото, с цел да изрази по какъв начин се усеща. Нито един от двата метода на другарство не е неверен, само че е добре да знаете, че всеки е друг и ще споделя възприятията си по способи, които може да са ви непознати.
Звездите могат да бъдат потребни за тези, които са любопитни по какъв начин техният мъж  ще каже „ одобрявам те “ и „ обичам те “. В този случай е даже потребно да бъдеш любопитен. Ако знаете, че границите ви стопират до  човек, който плаче прекалено много за вашия усет, тогава ще знаете, че Ракът може да не е подобаващата „ чаша чай за вашето небце “.
Ето по какъв начин мъжете от другите зодии показват възприятията си:
ОВЕН (21 март - 19 април)
 Представителките на тези зодии са с мъжки темперамент! Представителките на тези зодии са с мъжки темперамент!
Твърденията, че актуалните дами сме мъжки девойки - това е повече от ясно. Не измежду всичките нас се отличават четири зодии, които при...
Мъжът ви Овен няма самообладание, когато става въпрос да прелее сърце и душа  за вас. Така че, в случай че през първата седмица на запознанство, откриете, че е нервиран и се държи малко „ на разстояние “, той евентуално желае да се отвори и да показа по какъв начин се усеща на този стадий от връзката.
Не се тормозете, това няма да е „ Обичам те “ или нещо по-сериозно. Но в случай че се  изплашите и при най-малкият симптом на неговата сензитивност, той ще отстъпи и ще чака Върховен административен съд да кажете нещо. Овенът може да е убеден знак, само че когато нараните сърцето му, той може да се затвори в тази болежка известно време. 
ТЕЛЕЦ (20 април - 20 май)
Когато вашият Телец желае да стане сериозен и да приказва за възприятията си, той ще стане раздразнителен. По-докачлив от нормално. Вероятно ще се приближи по-близо от всеки път. Той е предан на своето момиче и желае да я накара да се почувства като че ли е единственият човек на света. 
БЛИЗНАЦИ (21 май - 20 юни)
 Какви мъже те притеглят съгласно зодията ти? Какви мъже те притеглят съгласно зодията ти?
Какво, смятате че нямате собствен вид, когато става въпрос за мъжете? Звездите обаче не мислят по този начин!  Вероятно няма нищо общо привидно...
Вашият мъж Близнаци евентуално ще се пошегува с вас пред това да се отвори за възприятията си към вас. Но несъмнено към този момент сте привикнали с това, защото шегите са част от неговото всекидневие. Говоренето за усеща е тъжно за него. Той в действителност се изнервя и мисли, че ще каже неверното нещо в несъответствуващия миг.
Така че, когато той бърка в думите си, просто знайте, че ви обича, той просто не знае по какъв начин да каже това сантиментално. 
РАК (21 юни - 22 юли)
Мъжът Рак евентуално ще измисли нещо супер магическо и особено, с цел да изрази същинските си усеща. Не подценявайте въображението му, тъй като той може да измисли такива неща, които даже на вас не са хрумвали.
Но това не е фасада. Той е толкоз в контакт с страстите си, че всеки безвкусен сантиментален жест наподобява добре замислена задача и носи чувство за същинска страст. 
 Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 15 – 19 март Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 15 – 19 март
Никой не обича тъгата. Това възприятие ни разяжда от вътрешната страна и ни лишава от сили, сила и предпочитание. За страдание обаче някои от зодиите няма...
ЛЪВ (23 юли - 22 август)
Със сигурност ще  разберете когато един Лъв желае да се впусне в диалог за своите усеща и страсти.Той ще стартира с най-голямата и плътна прегръдка, която в миналото ви е давал. Ще бъдете прекомерно очаровани от неговата вежливост, че даже няма да разберете, от къде са пристигнали излиянията и страстите бликащи от него. Честно казано, несъмнено към този момент знаете по какъв начин Лъвът оповестява възприятията си, тъй като го е правил хиляди пъти преди. 
ДЕВА (23 август - 22 септември)
Е, вашият мъж Дева проучва връзката ви през последните няколко седмици и е измислил най-подходящия метод да изложи всичките си усеща на масата. Той отделя всеки подробност от връзката ви, с цел да се увери, че времето е тъкмо и че възприятията са в по-голямата си част взаимни. И прави това, тъй като се тормози, че ще направи огромна нелепост.
Кой може да го упрекна? Той просто взема всички нужни защитни ограничения. В последна сметка разрушеното сърце е мъчно за превъзмогване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР