Един от най-спряганите трансфери това лято е на път да

...
Един от най-спряганите трансфери това лято е на път да
Коментари Харесай

За 100 милиона евро: Тотнъм и Байерн си стиснаха ръцете за Кейн

Един от най-спряганите прехвърляния това лято е на път да се реализира след много страдания, премеждия, " извиване на ръце ", ултиматуми... " Тотнъм " и " Байерн " (Мюнхен) се схванаха за Хари Кейн, като цената е 100 милиона евро плюс бонуси, които немският гранд ще заплати при избрани условия, оповестяват Би Би Си и " Скай ".

Остава футболистът да каже крайното си решение, само че най-малко догатките са, че той към този момент се е схванал с хегемона на Бундеслигата и за първи път в кариерата си ще играе в клуб, друг от " Тотнъм " и не във Висшата лига.

Договорът на Кейн изтича следващата година и босът на " шпорите " Даниел Леви опита да го задържи, само че голмайсторът отхвърли да преподпише, по този начин лондончани се принудиха да го разгласят за обмен. " Манчестър Юнайтед " се отдръпна рано, като за " алените дяволи " цената щеше да е друга - най-малко 150 млн.

30-годишният футболист бе сложил изискване " Тотнъм " да вземе решение до началото на сезона във Висшата лига. Тимът играе против " Брентфорд " в неделя. Цената от 100 млн. е рекордна в исторята на " Байерн ".

С 213 гола в 320 мача във Висшата лига Хари Кейн е на 48 попадения от върха на Алън Шиърър. Изглежда, че достижението ще остане №1 в идващите няколко години. Кейн е изпълнител №1 в историята на британския народен тим.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР