Един от най-слънчевите участници във Фермата“ си тръгна в събота,

...
Един от най-слънчевите участници във Фермата“ си тръгна в събота,
Коментари Харесай

Неочакван подарък: Ето какво направи Влад за Финци след фина...

Един от най-слънчевите участници във „ Фермата “ си потегли в събота, само че въпреки да не завоюва огромната премия, Влад сподели държание на победител

Литовецът Владислав Симанел си потегли по-богат от предаването, макар че падна на Арената и напусна приключението единствено две седмици преди финала. С позитивната си настройка и приятелско отношение той завоюва благосклонностите както на съперника си - хлебаря Серафим Василев, по този начин и на съперниците си за огромната премия, и сподели какво е да губиш с достолепие и усмивка.
 
„ Доста страсти претърпях във „ Фермата “, много неща минаха през главата ми. Най-важното е, че опознах себе си. Опитайте се да виждате позитивното даже в най-лошото “, сподели след загубата си участникът, който работеше крепко в стопанството и нито за момент не загуби отличното си въодушевление в осмия сезон на предаването. След като падна с 5 на 10 от хлебаря Серафим, диетологът сервира алегоричен подарък на съперника си - буркан с жито, а двамата се прегърнаха приятелски. „ Може да направиш самун или каша. Най-важното е да си здрав! “ – сподели усмихнатият литовец, който живее в София.

Сблъсъкът сред противниците беше спортсменски, само че недопечен и под напрежение до последната минута. Последната, пета борба, за оптимални точки, се трансформира в същинско представление. Опонентите трябваше да разцепят отвесно сложена талпа, само че, преди да се впуснат в дуела, си пожелаха шанс един на различен. Финци, който се слави с отличните си фермерски умения, развъртя брадвата с лекост, оформи чеп, „ подостри “ дървото и пръв го смъкна на земята. Така хлебарят завоюва дуела и регистрира втора победа на Арената в осмия сезон на „ Фермата “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР