Един от най-скъпо платените играчи в света загуби ума и

...
Един от най-скъпо платените играчи в света загуби ума и
Коментари Харесай

Мбапе лудна по Николета Лозанова


Един от най-скъпо платените играчи в света загуби мозъка и дума по дупето на родната плеймейтка Николета.

 Миналата седмица Николета пусна провокативна фотография в персонални си профил във фейсбук. На фрагмента Лозанова е по секси бели прашки, които вадят на фокус цялото ѝ сочно дупе. Нагоре моделката е облечена с фанелка на колоса ПСЖ, а на гърба ѝ е изписано името на Мбпе  и седми номер, с който ниже голове.



Фенове от България се активизират и стартират да засипват французина в обществените мрежи със фотографията Николета. Изненадващо той дава отговор на едно от писмата с въпроса:

„ Коя е тази? “.

„ Тя е български модел, приятелю. Тя е заета, само че това не трябва да те стопира “.

Когато Мбапе видя известието, изпрати смеещи се емотикони, и там връзката стопира. Разговорът е изпратен на Лозанова, която откакто го прочете изпрати също смеещи се емотикони, като очевидно се забавлява на възможната спойка, която може да се получи, писа „ България Днес “.

Преди няколко години се завъртя клевета в интернет, че Николета имала любовна случка с Кристиано Роналдо. След което се появиха фотоси на двамата от едно и също събитие в Испания. Тогава моделката резервира загадъчно безмълвие дали двамата са мачкали чаршафите.

След много време призна персонално, че  дори не се познава със звездата, а  става въпрос за пиар акция.

View this post on Instagram
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР