Един от най-силните турнири за аматьори и любители VSSport Open

...
Един от най-силните турнири за аматьори и любители VSSport Open
Коментари Харесай

Жребият за VSSport Open беше изтеглен

Един от най-силните шампионати за дилетанти и фенове VSSport Open ще се организира за втора поредна година. Надпреварата ще се състои на кортовете на Търговска колегия Ника в кв. Сарафово, Бургас от 6 до 8 май. И тази година шампионатът е разграничен в две категории - " Екстра " и " Любители ". Общо 32 състезатели ще вземат присъединяване в " Екстрата ", където купата си ще пази Иван Притъргов. Освен него измежду любимците за продобиване на купата ще бъдат Георги Плешков, Дани Куриян, Радо Владимиров, Калин Кънчев, Тодор Митев, Димитър Авджиев и Слави Делчев, които са и водачите на групи.

Не по-малко забавна се обрисува да бъде конкуренцията в категория " Любители ", където почитателите на играта ще могат да видят и три митове на българския футбол. Това са Бронзовият медалист Красимир Балъков, някогашният таран на Левски Георги Чиликов, както и някогашният халф на националния тим Георги Сърмов.

При феновете конкуренцията включва 12 групи от по 4 индивида, както най-хубавите 32 ще се класират за втората фаза.

" Както казахме и предходната година, нашата упоритост е да надграждаме шампионата и той да става все по-атрактивен всяка година. Като почитатели на тениса, ние желаеме да предложим на всички участници едно в действителност незабравимо тенис преживяване ", разясниха уредниците от VSSport.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР