Един от най-силните играчи на ЦСКА в последните 3 сезона

...
Един от най-силните играчи на ЦСКА в последните 3 сезона
Коментари Харесай

Брадли Мазику поема към Франция

Един от най-силните играчи на ЦСКА в последните 3 сезона - Брадли Мазику, ще продължи кариерата си във френски клуб, написа " Мач Телеграф ".

Левият бранител ще подпише своя договор още през януари, като той ще влезе в действие от юли. Ако новият клуб на Мазику желае да го има още от зимата, ще би трябвало да заплати трансферна сума на " алените ", която надали ще е повече от 100 хиляди евро.
 Жорди Кайседо се оказа прекомерно безценен за турските клубове
Жорди Кайседо се оказа прекомерно безценен за турските клубове

Кризата в южната ни съседка стопира евентуален трансфер

Мазику е оповестил пред шефовете на " Българска войска ", че сигурно напуща и няма мощ, която да го разубеди. Той е неудовлетворен, че " алените " не го продадоха през лятото на клуб от МЛС. Дори и Гриша Ганчев персонално е провел диалог с национала на Конго, само че и той не е съумял да го убеди да преподпише и да остане в ЦСКА - София.

Предстоящата разлъка с Мазику пък принуди " алените " незабавно да стартират търсенето на нов ляв бек. Първоначално се говореше, че от " Армията " желаят Давид Кики от Арда, само че се оказа, че в този слух няма огромна истина, а ЦСКА - София има друга трансферна цел за този пост.
 ЦСКА подхваща сериозна селекция през зимата
ЦСКА подхваща сериозна селекция през зимата

Ръководството на " армейците " договаря с футболист, който има качества, които да създадат разликата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР